Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
polako ali sigurno tuzla postaje metropola...
jel pobjegao u nepoznatom pravcu ???
Hej moja djeco istocno bosanska. Bolje da svoje frustracije iskalite u borbi proziv onih koji su vam babe poklali u genocidu nego da se ubijate medjusobno. Silu iskaljujte protiv onih koji vam babe poklase.
sve u zatvor na jedan obrok a ko hoce vise mora zaraditii. neka kopaju umjesto bagera, jeftinije je. ili u rudnik
ima li i jedan problem u zadnje vrijeme da ga nije napravio coban beriz kabilovic
moraju da se rokaju po koljenima opet hahaha
Zvani Sena, svaka cast znate i nadimak, to nama mnogo znaci:) Moze nam bit neki jaran ha ja...
U Tuzli haman izbjeglice drze grad,al nikako mi nije jasno kako u ovim pucnjavam sve nesto il promase il pogode u cipelu..
Čovjek priznao krivicu da je dilao drogu i pušten na slobodu da čeka da se oslobodi ćelija u zatvoru. Mislim, znam da su zatvori puni, ali nek ih trpaju po 10 u jednu ćeliju pa nek se fino griju u krevetu. Ako ništa onda na kućno izdržavanje kazne, sa elektronskom narukvicom, kao što su u Srbiji uradili sa cecom. Ako i to ne može onda nek ga pošalju vani u zatvor i plačaju troškove njegovog boravka. Šta god, ali kriminalce ukloniti sa ulica!!!
Sena lagano coolira po gradu :-) ,sad ga vidjoh sa Sladjom
pa on i narucio tu pucnjavu corcima hahaha
izadji zika i zabetoniraj ovo malo klosara sto je ostalo
sto ne kazu da su corcima pucali
Da ovo nije onaj Senna M, shto je bio popularan 90ih
to je taj