Istražuje se slučaj iz Kolodvorske
0
KCUS: Hadžić je pri svijesti, ali i dalje u teškom stanju
Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa gdje su sada momci iz ne vladinih organizacija da organizuju proteste zbog loše sigurnosne situacije u Sarajevu? :) Kriminal nikada nije bio izraženiji, nesigurnost na ulicama a miševa nema da organizuju proteste da ruše vlast :D
Cuj ovoga gore ALKA PONE....hahahahahahahahah....seljacinooooooooooo jednaaaaaaaaaaaa, nije ALKA PONE, nego AL CAPONE, papcinooooooooo jednaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!
Alka Pone :))))) o gospode. A sta kaze ovaj drugi, momak je narkoman, fakultetski obrazovan :))) diplomirao u sedamnaestoj, bem vam boga nukog......
zabranite ove komentare, jer koje nisu kompetentne sude drugima.
IT\'S A RUDEBOY TOWN IT\'S RAJVOSA TOWN! GLUPI SU VAM KOMENTARI RAJA PA CAK I SUVISNI! BRONX JE ODAVNO IZGUBIO SVOJU CRNU POPULARNOST ZBOG SARAJEVA ;) A TI STO PISES KAKO JE RODITELJIMA TI RODITELJI SU MALO VISE TREBALI MARISATI TO DIJETE OD MALIH NOGU,MENE SU DOVOLJNO IZGLEDA MARISALI PA ME NIKO NE NAPADA.A TE PRICE I BASNE STA ME GLEDAS I DA GA JE NEKO ZBOG TOGA NAPAO MOZETE OKACITI MACKU O REP JER NIKO NE NAPADA BEZ RAZLOGA.FRENKIE NAJBOLJE OPISAO U PJESMI BETON BOSNE \"NA CESTI SAM SE RODIO TU CU BRATE I UMRIJETI BOLJE PAZI KOME CES SE OVDJE U FACU UNJETI\".SUROVA REALNOST NAS DIVNI SEHER NASELILA STOKA KOJA JE BOG ZNA ODAKLE SE DOKOTRLJALA!
Hahahahha... ne možeš vjerovati... Potpis: Džontra Volta
Žalosno je koliko zlobnih komentara ima ispod ovakog jednog članka. Ne znamo o kome je riječ, nagadjamo a opet smo spremi popljuvati, osuditi, nazvati najgorim imenom. Mislite malo na roditelje momka. Mislite malo na svoju djecu.
Stvarno se cudne stvari desavaju u nasem Sarajevu.Da nije mozda Music kafic poznatiji kao \"Klub ljubitelja knjige\" negdje tu u blizini? Gdje se sve sami pisci u trenerkama i air maxicama okupljaju jer ipak je to poceo Ivo Andric furati pa je to nasa pismena mladez preuzela od njega.
Alka je Vuica a Al je Capone?
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001161909112 evo drznika i narkomana , majke mu ga sasave i bezobrazne
@gdje ste dos... Clanovi tih \"ne vladinih\" organizacija su mahom postali SDP kadar nakon izbora, i naravno zaposleni u ionako preglomazan drzavni aparat, ali to njihove \"maršale\" i \"drugove\" ne interesuje, ipak poltrona valja nagraditi sto je poslušan bio i prije nesto vise od god. dana uspješno manipulisao masama, pa cak i onima koji bi trebali biti \"pametniji\" od ostalih (đaci, studenti itd.), ha-ya!
ne pricajte gluposti, Mujke je bolje i to je najvažnije :D
Ko zapali joint, ode na party ili bilo šta slično - teški je narkoman i alkoholičar....... Društvo čega ? Trača i licemjerja..... Momak ABD da ozdravi, ali i da je bio dužan šta, treba vratiti pare i onda ubiti na mrtvo onog ko mu je to uradio i još mu mrtvacu na čelo zaljepiti 100 KM - onako radi reda - ciganskog.....
ma pi..c..ka narkomanska, olosh, al nikom smrt ne zelim !
S tim da se u ovoj ulici nalazi par velikih parkinga, ako je klosar kakav, vjerovatno ga je neko zatekao da mu obija auto pa ga nagazio nogama...
Izdrzi Mujke!
@znam Ovaj ima 19 godina, a ne 24.