Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a mnogo su fine i sarajlije...nema sta...svi misle da su nesto posebno - vi ste iz sarajeva, pa ste k\'o nesto bitni i nesto bolji? zaboravljate ada ste glavni grad, centar - centar bosne i olicenje iste! sve sto se u bosni moze vidjeti i dozivjeti - sve to ima u sarajevu, i to od rofjenih sarajlijica! kada vam covjek dodje iz veceg grada - mislite da se vi sarajlijice izdvajate od ostalih?! sve je to isto...samo se ufuraju malo sarajlije...a zamjena a sa o je nesto gora od zamjene DŽ sa đ, Č sa ć? pismenost podrazumijeva poznavanje i koristenje pslova i glasova...pomisli covjek da je 90% sarajlija nepismeno... ne pljujte sami na sebe!
a da mozda ovi f\"fini\" vozaci nisku koristili onu nenormalnu sirenu na srednjim i zadnjim vratima? sirena koja je preglasna i za vanjsku, a ne unutrasnju upotrebu? a da nije vozac upotrijebio uobicajan nacin razgovora - glavonja, seljaku, nije normalan, i sl. epiteti? nesto sumnjam da mu je normalnim glasom kazao da se skloni... gradjani apeluju da vozaci grasa pokazuju manje nervoze... c c c...
Kamo dalje,rodjace....gdje srlja ovaj grad....Imali dna....DNO DNA....
Ma ko bagru da otjera?!Da nece oni sto su je i dovukli?Nakotilo se toga ko g....a.Tacno,njima je rat bio brat!Tako je to nazalost i sire, Bgd i Zg imaju iste probleme.Nas boli najvise nas grad koji naravno gubi sve atribute normalnog i prelazi u selendru...Nazalost,to traje i traje...sarajlije nijemo stoje i promatraju...A bagra se siri i siri...Primitivizam i zlo vladaju...Nije valjalo jednoumlje,a BEZUMLJE NAZOVI DEMOKRACIJE je ova realnost sto nam se desava!!!Zakon primitivizma i sile...halo,u banani smo!!!
užas stvarno! pa do kad više?
nikad vise sarajeva, kako zalosno, imali smo prelijep grad, a sada ovi sto svako \"a\" pretvaraju u \"o\" i sl. su nam zagadili grad do samih korijena, neka prica ko sta hoce ali njima je rat bio brat, da nije rata bilo ne bi znali sta je tv i asfalt.........
Sarajevo je nekada bio grad a sada je nazalost jedna velika selendra,sta cete dovuklo se krkana sa svih strana,niko nece vise na selo i sve dok se ne vrate svi na svoje bit ce nam ovako,nazalost.valja bagru otjerati odakle je i dosla!!!!!!!
Steta sto gospodjica ili gospodja ?????????? nije malo bolje informisana o strukturi ljudi koji vrse ove napade, bar bi se razuvjerila da to cine neki \"Koji su se spustili u Sarajevo\", naprotiv, uglavnoom sve excese izazivaju momci sa asfalta i o kakvoj kulturi i gradjanstini govorimo kad se do prije rata prodavala cigla u Sarajevu.
Bravo Q!ali ko jednom vidi grad,nece vise na selo.Prosto ko pasulj!tacno je da nasi normalni gradjani trpe zbog dosljaka sa planina i brda,ali to je realnost.Pa takvi su i u vlasti,takvi ih stite.Dosli divlji i istjerali pitome!prostakluk i primitivluk.Nema vise onog grada,nazalost!Pogledajte samo kroz prozor i sve ce vam biti jasno.Ili nekad izvikana elitna komunisticka naselja?Ruglo!Prljavstine svuda,primitivizam...
Dalje smatram i apelujem da su većina vozača i kontrolnog osoblja bezobrazni, ne fer,i ne treba im plaćati
to su i zaslužili jer GRAS je kriza, i smatram da je vjerovatno vozač kriv
bosanac=seljak, uvijek bilo i ostalo. iz dana u dan samo potvrde ovoj jednakosti
Teheran City, hahaha
izvinjavam se gospodinu kojeg sam oslovila sa zeljko a ne zajko. desava se da je covjek brzoplet kada je uzrujan:)
SAMO DA ZAŽIVI ANEX 7 DEJTONSKOG SPORAZUMA SVI NA SVOJE.