Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu to bile nikakve "tučnjave" već uobičajeni mučki teroristički napadi na građane Mostara koji su "sa one strane". Do kada će se tolerisati fašizam i segregacija u ovoj zemlji???
Naravno da je tucnjava hrpe degenerika. Skola se nalazi u zapadnom dijelu, pretucenom decku su 22 godine. Stvarno mislis da je bilo tako kako se servira i da je slucajno tuda prolazio pa kao spiderman uskocio da brani skolu?
Pitaj Salema Marića nema 10 hrvata na lijevoj obali na onoj strani ili ovoj kako hoćeš. Segregacija nego šta A kome se ne sviđaju Hrvtski jezik i škole nek ide u Bošnjačke. A meni Bošnjaci ne smetaju nimalo ni Hrvati takodjer.
Lukava igra zastitarskih agencija...
Ja isao u Gimnaziju koja je odmah pored mješovite srednje skole, 99% Bosnjaci i zamisli cuda… malo malo neko nekoga napadne iz mješovite u gimnaziji jer je neko iz gimnazije tobože pogledao neku djevojku iz MSŠ…. Dakle kretenima je bitno da se potuče i da napadne slabijeg ili protiv jačeg organizuju čopor….nema to veze sa vjerom ili nacijom jer je to samo izgovor koji čitaju sa TV ekrana……konj je konj bez obzira na vjeru naciju boju koze
Građanska BiH
Ma đaba sve ako se skola ne pridrzava pravila i kucnog reda, samo nek se ispostuje red po zakonu i bit ce sve ok
dzaba sve kad je mozak u kvaru.. teidesetogodisnjem kvaru..
hoce, 7 dana
Prvo adekvatno kaznite pocinioce za ubistvo u pokusaju
Shvatite već jednom.Kad zatreba,naruči se ovakvo nešto ko zna koliko puta više.Potrudite se već jednom.Providno.MUP nek se upita da li su sposobni i spremni reći o čemu se radi.Ključevi su na drugom mjestu.
djeca se pobila odma policija osiguranje kamere Zato su nam dijeca i ovakva kakva jesu razmazena nesposobna mlitava pravi picíçi Uvijek su se dijeca izmedju sebe marisala
Nisu se djeca pobila nego su dosli huligani koji su bacali kamenje na skolu i na profesore.Da su se djeca pobila to bi bilo rjeseno ukorom,ovdje se skupilo par mudonja sa Iq20 da bacaju kamenje na skolu zamisli
nisu to tuče kao sto je bilo nekad u nase vrijeme šakama. ovde rade noževi, pistolji i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)