Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gdje si ga parkirao i ja bi ti ga zapalio,papak jedan.
oslobodite mojmilo od auta po trotoaru svaka cast ko god da je zapalio treba tako svim onim seljoberima zapalit
ovaj, gospon sto je palio... mislim, jel moze da se rastalimo za gorivo i upaljac ? :) Koliko znam, na Mojmilu ne fali parking prostora... a ovaj, beli parkirao pod prozor dok je ne\'dje u blizini pristavio... pa ono konto malo cu umociti malo virit, al ... umocio i zasp\'o :D hehe
Tipičan primjer bolesti koja hara gradom, kod tipova sa sela koji nemogu da se asimiliraju na gradski život, te svoje frustracije ljubomore manifestuju na ovaj način. Seljo kupio da se pokaže, seljo mu ga zapalio jer to nije mogao podnijeti.
Gori kuca nasa ova noc je vasa...
ovo je se samo zapalilo jer je igorio sam prednji dio gdje je motor nije kompletno auto, npr da su ubacili koktel u auto..
mislim da imaju neki problem sa elektronikom, manje više često se zapale
@drenchy69 naravno da to nije u redu al zapaliti auto jer nemozes izaci iz zgrade je malo previse,ima jos nacina samo je problem sto smo mi izgubili strpljenje i sto nam je ponestalo kulture pa onda svaki problem preraste u krivicno djelo amandman 7 ... pa prijatelju, hoces da mi kazes da bi se ti vratio nakon 20 godina u neko selo koje je danas srpsko ili ako nije sigurno je devastirano ili unisteno, svi mi vucemo korijene sa sela, razlika je sto se neko uklopio a neko nece nikad meni je zao sto si invalid,a zao mi je i ostalih koji su invalidi, samo nemozes krivicu stavljati na pojedinacno ponasanje papaka nego na vladu,vlada je duzna da te probleme rijesi,ta vlada je kriva koja nemoze da ti obezbjedi mogucnost kretanja u kolicama,a borio si se za tu istu vladu,oni su krivi i sto se seljak nece nikad vratiti odakle je dosao !! oni dopustaju parking papcima da se tako ponasaju, oni nezele da pomognu invalidima(vjerovatno im je preskupo),a uzeli su vam sve sto su mogli i vise
Pa modeli Peugeot 308 gore vec 5-6 godina, u Danskoj su prije godinu-dvije vratili ove modele u servis, au njemackoj su precutali, navodno je previse prodanih, pa bi bilo preskupo. U Njemackoj su gorile i garaze i kuce zbog ovog modela 308.
Ma ovo imas samo u Sarajevu i nigdje drugo. Sarajevo je jako bolesna sredina, zamisli u nekom normalnom gradu zapalis auto jer je pogresno parkiran. Eto zasto ostatak BiH mrzi Sarajevo.
cesta fabricka greska na pezoima zbog kvarne elektricne instalacije na elektropodizacima zadnjih prozora kod rezervne gume pa se desi samozapaljenje prednjeg dijela automobila
GorRRrio automobil nepoznatog vlasnika na Mojmilu, zapaljen od nepoznatog strijelca, pojeo je vuk kenjca...
@ nevjerovatno Nije im bilo drago da napuste svoja sela. Tj. nekima od njih. Koji su protjerani. Neki su sve rasprodali pa dosli u Sarajevo, nisu svi izbjeglice. Znamo o kome pricamo. Drugo, postoji amandman 7 o povratku izbjeglica. Bujrum svako svojoj kuci, ali nema sanse, jer to se dokopalo asvalta prijatelju. Koji ce k.... u nekoj nedođiji, jel, budimo realni... I meni prijatelju, svaki Boziji dan stoji parkiran auto od nekih komsija, a ja sam invalid prijatelju, i vjeruj, vrlo rado bi im ga potpalio... tebi je u redu da se nemoze izaci iz zgrade, jel ???
nijednu paljevinu KASKO ne isplacuje
E cuj ne znaju ko je vlasnik ??? Hahahah . . . pa ima broj tablica, pa u bazu podataka, i eto ga. Ili se ne smije znati ciji je. U svakom slucaju, neka su ga, ko god parkira pred ulaz, i ako jos ima invalida u ulazu, treba paliti , dok se stoka ne nauci ! Jer draga nasa policija nece nikad nista poduzeti. Na Dobrinji je jos i gora situacija, auta svuda, samo sto ih u stanove ne parkiraju.
prvo:vecina komentara tipa ... nek su ga zapalili ... i jesu papci drugo: znate li razliku izmedju papka i seljaka trece: ljubomora je jedno od najgorih bolesti samo se jos uvijek smatra kao psihicki problem cetvrto:neshvatam kako nezanju ko je vlasnik auta ... pa draga policijo ... ako vam jos nije palo na pamet ... pogledajte na kome je registrovan !!! peto: jel vi stvarno mislite da je seljacima bilo drago sto su morali napustiti svoja sela i naseliti se u gradu koji je pun papaka ?
Ma klasicna zavjera!Zapali sam sebi auto i naplati osiguranje,kao i masa udesa po gradu sto se prave namjenski.Taksiti su primjer.Napravi udes i osiguranje po dzepu.