Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta je sa politicarima koji su pokrali silne donacije, hoce li se i njima suditi.. neki su mrtvi, ali sinovi su naslijedili stranku.
Svaka cast majstore. Nek se nesto para i vrati narodu.
@aaaaaaaaa idi stavi malo glavu u ledomat da ti taj otok sa mozga spadne. Da, mali su, sramota !!!! Zaposlili 5 ljudi, ali našoj Vladi redovno izdaju fakture za \"consalting\" usluge u iznosima po 90000$ i to sve preko naših \"đale\".
ko mu je kriv što nije krao sirotinji.
sjo tebi niko nije kriv sto ti BABO nije bio politicar i ovdje akcenat nije na POLITICI...
E ko mu je kriv sto je u jednoj ovako pravnoj drzavi kao sto je BiH, nasao da se bavi softverskim kriminalom....da je pljackao narod, otimao od naroda, pucao po ulici, silovao itd. ne bi ga snasla sad ovakva muka i kazna nego bi bio uzoran i slobodan gradjanin ove pravne drzave... :)
Ima Microsofta pa da je ko zrno, ali ga ima :)
Vlasnik firme je onaj Vikalo Hazim i on je ovo sve namjestio, a ovaj neće odležati ni dana..ovaj ga postavio za direktora, levat obični koji ne zna ni šta je potpisao, zato mu se sud i sažalio..
Ovo je slučaj star par godina. Dobro da su ga napokon priveli kraju. Plašim se samo da osoba koja ide u zatvor i nije najodgovornija za ovu krađu, već upravo vlasnik ove firme. Mislim da je on bivši premijer TK
ih ja rek\'o nesto bas vezano za informatiku a kad ono obicni kriminal : ) ajde ako nista nisu uhapsili nekoga sa CD standom na buvljaku