Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukradu ti auto, i ti sam trazis auto, jer naravno policija ima vaznijeg posla. :) Kazu idi trazi, plati kad nazovu. A ja kao dam neki los komentar na klixu i oni ko fol traze ip adrese da me uhvate.
Volim kad pravda pobijedi !
kakva bajka....
Pogledali Dosije o Zemuncima pa se nalozili
Nakon kriminalističke obrade Boriša P. je pušten da se brani sa slobode.
kakav lijep marketing za policiju RS, obzirom da ih prati los glas u posljednje vrijeme..
placas osiguranje auta 100% za sve: pozare, havarije, kradju, grad, i sta jos ne. ukradu ti auto, ti to lijepo prijavis i dobijes pare da kupis ponovo auto, a ne ganjati mafijase.
joj to ko u filmovima, super akcija.
kralomise vozilo sve znam staje istina a sta lazz??
drotovi = automafija
Ma u 95% slucajeva ima insajder u MUPU prilikom kradje evo mom amidji je nisam siguran tacno godinu ali ja mislim 2002-3 ukraden Audi 80 koji se tad krao ko sad golf V i on je prijavio policiji i policija mu rekla da je za noc ukradeno 100 takvih audia i rekli mu da proba preko nekih mafijasa da se nagodi i on je pokuso daj ovom daj onom para da te odvede do vozila da bi na kraju trebo otic na Pale sa nekim kriminalcima da se nadje da bi kao otkupio kola medjutim on je odusto jer bolje ziva glava nego kola.
BAŠ ME INTERESUJE KOLIKO ĆE OSTATI U PRITVORU
Bili u lovu?Prvo i prvo sad je lovostaj a ovo sto su naveli u lovu je neka maska i cuj policajci tu bili u lovu hahah,cist dokaz da su umjesani u kriminal a znam da je zabrana lova i lov pocinje tek od 1.6.2015 znam tacno podatke jer sam i sam lovac i mogu vam rec da je ovo neka smutnja!
Kamo srece da imamo vise takvih policajaca kao sto su ta dva. Nadam se da ih nece otpustiti ii kazniti zato sto su tako postupii :D
Sve u svemu lijepa prica sa zeljom da je istinita.. Neka makar malo prenoce u zatvoru pleme im se zatrlo..
nađoše moji tešnjaci svoje auto. :D
Dobro si ti proš'oo, pare ostadoše 😀
Čekaj Omerbašića tražio otkup kakav je sad dole Omerović !!! Nista ne kontam!!!