Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dajte mu otrova ali da se pati danima ...
Imam bolju ideju: Povaditi psihopati sve organe i donirati kome treba! ;)
Brutalno ubije staricu, a onda se zali na zdravstvene tegobe. Treba mu dati degenek i dozivotnu robiju.
Sviste vi bolesnici šta got nešto neko uradi narkoman pa onda u cjeloj bih živi 5 posto normalni ek.Momka znam i ne serite nije narkoman negoje život tako dobar u bih dase dobro živi extra.Sitno vazda jebeno a što ovakve komentare nepišete o političarima i alija je ovakav pobijoje 70 posto bih naroda i on heroj ,on odbranijo sarajevo jeblovas sarajevo balijesu najgluplji narod u cjelom svjetu uzimati kruh a glasaš zanjega pa glasajte idalje konji štavamje dala bih prosijački štap ..poseremse svakom političaru posebno usta koji vlada bih a onom što leži gore deset kila dinamita raznijobiga tako damuse niza grob nezna,glupi narod zaostaliste 150 godina za slovenijom a za druge države da nepričam.KOGOT NEGATIVNU OCJENU DA JAMUSE NAJEBEM KOMPLET FAMILIJE OD MALOG DO VELIKOG.
narkoman,prije godinu dana je namjerno zenu udario autom odmah izasao sljedeci dan
BIH gradi, a capa*** se gradi. Vidi im bolnice, majku im sandzacku
Eto sad jadan invalid sve ga boli a moze da ubije neduznu zenu! Ma pendrek pa da zapamti i cuj jos to ima maloljetnu zenu a ima u dupetu toliko godina!
To nije nikakva srpkinja, naprotiv zena je bila prava vjernica. Zivjela je u mojoj zgradi, jedna predivna i dobronamjerna osoba, nikada nikom zlo nije cinila, u posljednjih 2-3 godine imala je zdravstvenih problema i pocela je da gubi pamcenje, gdje sta ostavlja i slijedece, a to je ovaj narkoman iskoristio i ulazio joj u kucu i uzimao razne stvari. Nekoliko puta ta ista zena se zalila da joj neki muskarac ulazi u kucu, ali svi stanari su govorili da je bolesna i da ne zna sta prica, nazalost radi nase tvrdoglavosti ta zena vise nije s nama, nadam se da ce ovog da kazem covijeka, mada on nije ni c od covijeka, sustici neka pravda i Bozija kazna, ako ne na ovom svijetu, na drugom sigurno.
Bezbroj puta sam u sarajevkim medijima pročitao od juče prekjuče tekstove o ovom ubistvu, ali da uvjek i to baš uvjek samo budu inicijali starice?! Zbog čega imam osjećaj da se radi o Srpskinji, i da zbog toga. niko neće da napiše o kome se radi?! Ako sam u krivu, izvinjavam se....
Ta zena je muslimanka i prava je vjernica, nije srpkinja mada ni meni nije jasan razlog zasto kriju ime i prezime.
Pa kako se onda zove žena?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
neka se spremi za karanje u paviljonu !!!!!!
to je maslo od onog advokata mjesecara
Jesu ovi Edini manijaci zesci...
Psihopata. Imaju slike u Avazu, izgleda kao bolesnik teski, ali dusevni.
:) joj ideja
i onda kad te agent 071 pedagoski treho o stanicni zid sivi
Ma kakva upala... dobi je on degeneka, i jos ce da dobije. Joj kako tuku maconje u istraznom... uh.
dajte mu misomora...