Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, sad su iz Mostara i Bosne i Hercegovine. Da igraju tenis ili nogomet za Hrvatsku bili bi sigurno ponosni Hrvati porijeklom iz BiH. Uvijek smo mi krivi.
Sve me vuce da pocnem raditi s marihuanom
Ja idiota pa kud u Splitu tamo se kupuje uglavnom heroin
@bistrik zivjela wuwa oleee! @ostali levati- mrš sa ulice oleee!
Zašto u ovoj vukojebini sam ja odrast\'o gdje ne smiješ reći da si drugačiji glasno?! Peace&love
zivio jarane! prvi pametan komentar u zadnjih 5 godina.
paša ovo ti je sarajevo-x. to sto si ti \"obrazovan\" pa ne znas sa-slang ne znači da svi volimo pederisanja i hrvatske govore na medijima. idi na tz-x mo-x zg-x pa se ističi sa svojim vokabularom. papak ne zna sta znači past ccc
Sta pala? Cega pala? Jel to autor teksta hoce da ispadne frajer koristeci ulicarski zargon? Umjesto da se osudi takav cin on se ovdje trivijalizuje i velica. Seljakluk na kvadrat. Nije ni cudo u kakvoj smo provaliji kad su nam ovo elita i uzori.
sta ce ljudi bore se za malo mjesta pod suncem...drzava nam u kur.. sta da rade ljudi????
Ovo je Njam-njam pao sigurno
i mene su \"startali\" sinoc bez razloga, pa nisam kriminalac sto hodam u vijetnamci kasno naveče cccc novinaru levatu idi na ftv pa nam na hrvatskom objasni sta je kriminalac.cao
slang nije krivicno djelo
Novinar koji je napisao ovakav naslov je i sam neki kriminalac !