Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stig'o vakat da se i begovi pale
kad čujem za ovakve slučajeve tačno se čudim kako je čovjek mazohista. čitav ga život karaju i opet na sebe ruku diže :))))))
Odakle mu pare za gorivo?
A ko nam je zasjeo na tron,ne bi me cudilo da na kolektivno paljenje odemo,samo jos tu mozemo izgoriti jer su nas nacionalisti i egoisti doveli do toga da nam je "izgoriti" na moru pojam i nesto nedostizno !!
Uopste me ne cudi sto citam ovakve vijesti, pa jbt 20 godina ista gamad na vlasti, narod nema osnovne stvari za normalan zivot, a dok su prodavali državu i bogatili se obecavali su nam zlatne kasike!!!!
sramotno je i žalosno šta su foteljaši učinili u proteklih 20 godina i što i dalje čine od ove države :(( Glavno je da se vitalni nacionalni interes povlači na neke gluposti tamo i stopiraju svi procesi, a problemi se gomilaju. FUJ! Ovome gospodinu želim brz oporavak.
Koliko treba biti glup da se ni ubiti ne zna
neka, sve ce to veliki i dragi vodja Daso da riješi.Bez brige! Daso je napravio malu Švicarsku od Gračanice ali eto izgleda i u Svicarskoj se ljudi poljevaju benzinom.Sve dok je Daso romina na čelu sa svojom ciganijom na vlasti nema hajra za Gračanicu 10000000 % isto kao i za Tuzlu sa rominom Jasminom.
a fakat cojk sve gurbete iz Javora zaposli.
a tek nusreta i comi :D