Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas ce pasti mrak u pola dana jer ste konacno stavili imena i prezimena ovih sljamova ljudskog drustva!
nisu brate "niciji" pa zato imena vidis
ko se puca zutim sjeban je
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ove sto dilaju heroin treba vjesati na rasvjetne stubove, najgori sljam su oni i ovi koji se pucaju zutim, zbog marke ce covjeka izbosti.
treba pobiti sve ove sto marijuanu puse, lijene narkomancine nista ne rade, samo jedu
@quattro nije tacno...nisi u pravu!!! Marihuana je dobra..bolja od cigara i alkohola 😉
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovo su obicni klosari zamanici,perici. cuj seik od alipasina:)) Hvatajte vece ribe koje sute,mute i rade iz pozadine!Ove sminkere treba osloboditi neka idu Oni dilaju jer hi je nevolja natjeirala. vidite da im je ponos sto hi slikate.to je znak da su ovo male ribice.vece se nevole slikati i hvalisati.to je staro pravilo.vidite da mu je drago
E odakle si ti HI sviju ti???
Pade Bejbi po 349 put. Na slobodi vec sutra
Padose i Ako i Lulo,opet nervoza na bistriku zbog nestasice,ko da gledam hahahahaha Ne sekirajte se horsasi,eto njih brzo nazad,po obicaju,obiteljski biznis od 1996 ce opet da procvjeta. Hladno odgovorni za 99% narkomanije na bistriku,vratniku i vecem dijelu grada dugi niz godina,kako? Popisam se ja na muriju i sudstvo,eto kako!!!
Kad su pali
@bob.dillinger.142 Cekamo i tebe,dok se vratis iz Beca ostao si nam "kratkog" duzan!
samo hapsi i udri
Ovo im je smjestio onaj pop, sto se zalio da je heroin los i nikakav.
bitne su trenerke do clanaka i nike tene papci jadni
Cuj seika od alpasina i on pao kao diler haha davogda da mu opet cmizdrenje u cuzi prodje kao prosli put :D
i onda kaze nema mladih poduzetnika... pa kako ce bit' kad ih sve pohapsiste?!
dilduju drogu vrste ekstaza
Sve zatvoriti u jednu prostoriju,pustiti plin i rijesen problem
Ovo im je inace jedno od 23 hapsenja do sada...sto nam govori koliko su nam strogi zakoni i da ih vec danas mozemo ocekivati na slobodi!?!?!
@MrPolice ma stavr je da ce oni opet zariti i paliti ulicama nasih gradova...bez obzira cija je to odgovornost/greska...
25.10.2012 Dragan Perišić (34) zvani Bejbi, njegov šurjak Elvedin Zemanić (31) i punica Mejra Zemanić (58) i maloljetni A. D. (16) uhapšeni su u srijedu u akciji sarajevske policije zbog preprodaje i posjedovanja droge, te nedozvoljenog držanja oružja ili eksplozivnih materija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lijepo...