Akcija "Kasper 2" u Banjoj Luci
0
Cilj - hapšenje Šakića i Babića
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam sa Svrakinog Zena mi je Raza Ko je takne Bice mu dzenaza Ja sam s Otoke Ime mi je Meha Cakija mi ostra Ali ruka mehka Ja sam IB dijete Sa druge planete U Sarajvo doso Da svi vi odete Ja sam mali Kockasta mi glava Valjam bijelo, zuto A mara je prava Ja sam Sarajlija Ko se mene sjeca Kada mene protjerase Dodje bagra najveca Ja sam Mujo s Bjelava Garantujem kozom Ko mi se obrati Izboscu ga nozom Ja sam Caco Sa memli sam strane A Sarajlije prave Trazite na Kazane Ja sam Ejup posteni U vili od Slobe Po svijetu me tuze Jao ljudske zlobe! Ja sam Sarajevo Nekad bio grad Protjerase gradjane Osta bijeda i jad Hajde sad opet izbrisite post. :-)
Komentar se moze izbrisati, ali POPIS je vrlo opasno lazirati. Posljedice su puno ozbiljnije. Neke istine NECE da nestanu sa lica zemlje i ne mozete od njih pobjeci ma koliko vrsili cenzuru i kontrolu medija ha ha ha
Čuj u banci ukrali pazar