Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako mi je cudno citati ovako o '97 i '98 godistima, sve mi u glavi pa to su djeca
Premlad si ti
Golf 2 u udesu? Ne laži!
sta mislis ko je skruvio nesrecu
Moje komsije covjece
pa kako, asfalt suh, nema pune linije,nije klizavo,gume odlicne,moderna auta,momci iskusni .visa sila, nema drugog objasnjenja
Svaka prometna golf 2,pa to treba zakonom zabraniti da se vozi.
golf II, kralj udesa
97 i 98 godište, blago nama...
sva sreća pa se nekad ovaj golf presto proizvoditi .. pa istrijebili bi se medjusobno
Radi u sloveniji, a vozi alfa fijat. BRUKO
Golf II vladar nasih cesta. Ko mu dodje u susret zavrsi na krovu kao sto se vidi iz prilozenog. Treba njemcima reci da nam naprave jos ovijeh golfova jer nam se zalihe polako trose.
Ovi naši Slovenci, Nijemci, Šveđani i Papci, čim dođu, pootvaraju prozore, odvrnu muziku do daske, isprazne pepeljare i kasete kroz prozor i svežu pojaseve iza leđa! Sve što su "tamo" naučili, zaborave preko noći! I po gasu!
seronja crkni od ljubomore pa prolitaj jos vise!
@sandor1 ne seri papak jedan da se drzis kulture koliko i jedan koji se se kulturi nauci vani Bosna bi cvjetala a ne smeca na sve strane.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Golf 2 u udesu? Ne laži!
Vjerovatno iz Njemacke ili Svedske
@sae540 Gora!?
@sae540 Gora!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)