Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naprijed Pero! Nedaj se Pero! Niko nije vrijedan tvog zivota Pero! Nedaj se Pero biznismenu!!
oni ti ga puse Peroo
Kad je iza rata trebalo legalizovati prvi objekat FIS-a izgrađen na otetoj bošnjačkoj zemlji, ovaj ustaščina sa svojom banditskom družinom otišao je hadžiji Inđiću, čija je zemlja bila, i ponudio para koliko god hoće. Hadžija je odgovorio: "Nema problema daću vam džabe"... "Ali vratite mi moja tri sina koje ste ubili".
Ovaj nalaz parafinske rukavice se u CSI Miami na licu mjesta zavrsi...
Dok Horatio skine naočale, nalaz gotov :)
CSI je televizija,a prava forenzika je muka,rad,strpljenje,rad,rad i jos rada...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Prosto je nevjerojatno da je ovoliko pozitivnih komentara radi jednog čovjeka, ovo Klix nije doživio. I ono vikanje njegovog imena prije nekoliko noći je predirljivo, mislim da to govori dovoljno o ovom čovjeku.
Nece ga valjda posjetiti i zena zbog koje se pokusao roknuti?
Bice malo cudno ako je cova htjeo suicid da izvrsi , a mogi govore bravo samo izdrzi i takve stvari ? Ako neko odluci da napusti ovaj svjet ima svoje razloge ,ili je puko ko dinja (u ovom slucaju prica se da je zena kriva). Nezelim da vrijedjam covjeka i njemu bliske ! Neka sam odluci o svojoj sudbini ako je suicid u pitanju .
sve najbolje peri nasem okorjelom katoliku srednjobosanskom i dase nesikira kad ozdravi. (ima jedna zena utravniku platis joj dvaest kaemova ionase sikira zatebe)
Kad je iza rata trebalo legalizovati prvi objekat FIS-a izgrađen na otetoj bošnjačkoj zemlji, ovaj ustaščina sa svojom banditskom družinom otišao je hadžiji Inđiću, čija je zemlja bila, i ponudio para koliko god hoće. Hadžija je odgovorio: "Nema problema daću vam džabe"... "Ali vratite mi moja tri sina koje ste ubili".
Nije istina, jer prvi objekat FISa (za koji sumnjam da SaBiker zna i gdje je bio) a ni bilo koji drugi nije izgrađen na otetoj bilo čijoj zemlji.
Nakon rijeci 'spin', klix naucio novu frazu 'parafinska rukavica'. Zadnjih 7 dana samo "parafinska rukavica ovo,padafinska rukavics ono".......
E moj Pero, trebo si prvo onu kucku ubiti i ong ti kuma kad si vec odlucio zavrsiti zivotom. A ne samo sebe pa da njima jos ostane svo imanje tvoje, to su oni i prizeljkivali da ti nestanes.
Ne daj se, Pero! U inat dušmanima...takvi ljudi kao što si ti su potrebni ovoj državi!
Jes', ko da i ovako nemamo dovoljno drugih lopina koje su se obogatile na sumnjiv način
Jel mu došla gospoja u posjetu
Malo šale nije zgoreg, što bi rekao Đuro ;) Peri brz oporavak i akoBogda da se vrati svojim radnicima i svojoj djeci
Neopisivo mi je drago da ide na bolje! Ne odlaze dobri tako lako!
najvažnije je da se pero probudio akobogda oporavice se skroz.
ne daj se, Pero :)
Pero. Jedini čovjek koji je na klixu pobrao pozitivne komentare...Ne daj se lafe!
Imaju i drugi Fisova i Fisova pa kada bi ih stavio na ovaj zid ni majka ih ne bi poznala kada ih ovdje okupaju...
Neka se on čim prije i čim bolje oporavi, a o posljedicama će razmislit kad protekne izvjesno vrijeme ..... Živ ti nama bio P E R O ...