Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sasvim normalan vikend u nenormalnoj drzavi
Nije to ništa,znam frajera koji je izvalio ženi kuk,kad se oženio...
ovo baska procitat' - Policijskom službeniku nedugo zatim prilazi D.B. hvata ga za bradu i usne, a nakon toga se trčećim korakom udaljava s mjesta događaja, usljed čega se sapliće i pada niz obalu od čega zadobija povrede u predjelu glave i tijela. Policijski službenik ga sustiže i lišava slobode. A da ga nije drot malo ranije sustigao? :D
Pa možda malo ranije, ali se ovaj stvarno sapleo...na koru od banane.
Polomio bi ja njemu sva rebra i sve košćice !!!
40 likova u grupi? To su navijači, samo njima izrastu mu­da kada je još dvocifren broj sličnih debila pored njih, a kada ih nasamo uhvatiš samo spuste glavu i postaju nesposobni da proizvedu nešto glasnije od šapata i mrmljanja.
"...on ju je udario koljenIMA u predjelu grudi" Joj nindze jbt, Badr Hari udara samo jednim koljenom ispade da je Badr za ovog mala maca.
pa manje s.ranja je bilo u Titty Twisteru (Fros dusk till down) dok se nisu povampirili :-D
Ona je dobro prošla, kako su policajci najeb...
jedva cekam da vidim komentare.... po slobodnoj procjeni 99% ce ih biti na nacionalnoj osnovi
Šta ako će biti na nacionalnoj osnovi!? Čovjeka možeš uvrijediti na puno načina a vi komunjare znate samo za nacionalnu.
Šta ako će biti na nacionalnoj osnovi!? Čovjeka možeš uvrijediti na puno načina a vi komunjare znate samo za nacionalnu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ma neka ,,zavode sa minicima tj traze belaj,,i kad se manijak napali i ufati je ,njima krivo,,,
zavode sa minicima? jako primitivno misljenje imas...tebi bi novi dom trebao biti u saudijskoj arabiji
Bravoo ADela.. Dobro si mu rekla a sigurno je i on jedan od tih napaceni Bolesnika sto ne moze devojku normalno upoznat nego samo na takav nacin primitivci bolesnicii Sve To Na Psihijatriju Ili U Saudisku Arabiju
Treba mu neko noge polomit, i jednu ruku......