Crna hronika
0

Banja Luka: Dvije osobe poginule u saobraćajnoj nesreći

Piše: E. F.
Foto: Arhiv/Klix.ba
Foto: Arhiv/Klix.ba
Dvije osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u popodnevnim satima na magistralnom putu Banja Luka - Gradiška, saznajemo u banjalučkoj policiji.

Nesreća se dogodila u mjestu Aleksandrovac, općina Laktaši, a sudarili su se automobil BMW kojim je upravljao 35-godišnji Mladen Aleksić iz Laktaša i Golf II za čijim volanom se nalazio 40-godišnji Mile Ristić.

Kako saznajemo u banjalučkom Okružnom tužilaštvu živote su izgubili Mile i Gordana Ristić odnosno vozač i suvozač u automobilu Golf.

Vozač BMW-a, Mladen Aleksić, zadobio je teže tjelesne povrede te je prevezen na Univerzitetski klinički centar Banja Luka.

Uviđaj na licu mjesta nezgode obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banja Luka Sanja Tadić-Stojisavljević,zajedno sa ovlaštenim službenim licima Policijske stanice Laktaši.

Dežurni tužilac je naložila da se preduzmu sve potrebne istražne radnje i mjere kao i vještačenja radi rasvjetljavanja svih okolnosti i uzrok saobraćajne nezgode a naložena je i obdukcija smrtno nastradalih koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.