Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Malić je od ranije poznat policiji po provalama i krađama." - Na prvu mi bi žao. Nakon što ovo pročitah, neka, i treba. Neko je uzeo pravdu u svoje ruke.
Hocemo li zaliti i ovoga mladica? Zgrijesio je on nesto dobro,cim je batine dobio...I neka je!
Je li cenzura na zbivanju izmedju skidanja i udaranja?
Kad ne radi drzava svoj posao onda neka gradzani preuzmu vlast u svoje ruke
U G o v n o L u c i opet sranje.
Ja znam Dalibora Malica !!!
neznam bas ali moguce da je!!!
Bila loša raspodjela.Neko nije ohajrio da valja.
Mejdan
Cetalji dali ime naselju po Albancu:))
Od ranije poznat policiji? Skontali ljudi da pravdu moraju uzeti u svoje ruke i napokon se početi obračunavati sa kriminalcima.
vec ga jednom oteli i pretukli...pa neko ce od ovih akademskih gradjana glavu izgubiti...radi polemika gdje je aleksa santic greske pravio i zasto mesa selimovic nije u svojim djelima spomenuo...diega armanda maradonu...
uzecu pravdu u svoje ruke! najpametnije je okupit ekipicu I na vrata ovim klosarima, od policije nista nema, govorim iz iskustva.... u mom malom predgradju svaku noc su obijane kuce (jedno 30ak dana), policija dodje, uvidjaj ovo ono, sve znaju a nista ne mogu od ovih iznad njih
Хахаха Давор мало залутао :))
bice repriza jos..