Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo za državu. Prvo kriminalac treba da napadne ili upuca policajca ili nekog građanina pa tek onda da policija djeluje. Svaka čast, znači ništa se ne smije preventivno djelovat. Zato nam i jest ovakva sigurnosna situacija, svako malo oružani obračuni.
hahah, kaze frajer nije nikakve veze imo sa prodajom droge i da je smo tako tu, pa bolan ne bi ti policajac bezveze izbušio leđa, nez samo što prijava za policajca nedate ljudima da izvršavaju svoj posao. Što se mene tice ja bi mu dao da ga izbuši ko goblen XD.
Bravo. Tako i treba. Po meni, niko nema pravo da puca na drugu osobu (osim u slucaju samoodbrane - kada osobi prijeti opasnost po zivot pa je na to prisiljen).