Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde junac jedan, ti si se nasao kompetentan da to rasvjetlis??? Nema sta nisi pokusao, lagao, izmisljao, podvaljivao da izvuces tu stoku. I sad mi trebamo tvoje misljenje uzimati za relevantno???
@PricefullSarajevo tako je. Debil je on i korumpiran znam ga ja licno. Dao bi g u z i c e za pare. A ovaj trokutasti trebo je dobiti po 17 god za 2 ubistva. Da nije prosao kroz crveno pa i da je isao malo brze nebi ga krivio toliko ali debil se kurcio sad nek ide malo do Ze Do Canton
Moj Kerime nemoj se provaljivati. Pokusali ste prikazati da je Sanjin vozio 60 na sat. Dobro je i prosao sa 17.5 godina s obzirom da je pobjegao iz drzave da mu murija ne nadje drogu i alkohol u organizmu. Yebbavat ce ga u zatvoru, a za 15 godina kad izadje skontace da mu je zivot qarina.
Advokatu Čelik priupitaj malo seku sanjinovu, šta ona kaže na to, smradu fiškalski
Treba dici optuznicu protiv Kerima radi iznosenja lazi prema tuziteljici. Krivo mu sto nije uspio spasiti bandita . Djubre treba da je zadovoljan sto nije izrecena maksimalna kazna zatvora njegovom debilu.
Od pokvarenih tužitelja i sudija gori su sami advokati. Većina ih je đubre. Zašto se oni neprocesuiraju? To zaslužuje bar polovina.
DaBogda ti djecu neko pregazio a ti mu advokat bio. Amin!
Zasto bi se promovisala zena je tuzilac nije starleta...haloooo majmune ja advokata i govana
Šta će advokat, on uzima pare i normalno je da kaže da je Sanjin duša od čovjeka i da ne bi mrava zgazio.
Dabogda ti pare za odbranu tog ubice trebale za ljekove udiote jedan
Svaki Advokat koji brani kriminalca i ubicu i us to blati ovu ženu je teški šljam.
Ti advokattu si prvo klasna septicka jama od covjeka
Nema većeg smeća od pojedinih advokata koji brane kriminalce, ubojice a svjesni su svega što su uradili
suti bolan kako te nije stid
I ti ces ovo govedo hranit 17 g. 20 kubika sljunka i lopata, i sa kamare na kamaru svaki dan dok ne pocnes plakat olosu jedan!!