Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rastoder na aparatima
Sanjali su snove vece od zivota...
Ovako treba da izgleda pravna, uredzena, normalna drzava... Na ovome se ne smije zaustaviti, ove akcije svaki dan provodoti i hapsiti bandu koja godinama unistava ovu drzavu. Pokupise one cavabdzije, a pekar iz moje ulice se danas slomi davajuci racune jer se prepao da mu nece slucajno SIPA jedno jutro uletjeti...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne znam kada sam ljepsu vijest procitala, nemam nista protiv "mjesecara" ali bilo je evidentno da tu nesto ne stima cim hladno nozes ubiti covjeka i ovaj te izvuce. Hel krimosi na aparatima :)
isti vodozemac
Fascinira kolicina radosti na ovom portalu radi hapsenja jednog advokata, pjevaca, sarajlije...a pravi ozbiljni igraci dizu nebodere ko u Kataru pa nista, a ni pjevat ne znaju
sta ce mi jaranu biti s razvodom braka omare ba
Krenulo je krenulo :D Samo hapsi :D
Samo da se nešto izrodi iz ovoga...medjutim da bog da. Jer yebes hapsenje kad ga eto ovih dana na kafi u gradu.
ode i đavolji advokat. Kike na aparatima
Pažnja,pažnja Omar je pao negdje u magli, traži sad mjesečinu!
aman advokata. ja reko izbacivac
jos ce ih omar tuziti i uzeti im pare...djes njega haha
čovjek je oslobađao ljude koji su pucali u mase,ranjavali,pljačkali e sada ako kaže skim je bio u sprezi svaka čast državi
Zajeban ovaj MUP ! Šteta što ima striktbo ograničenje da se bavi vrećama sa skankom a ne vrećama sa zlatom na liniji IStambul- Sarajevo !! Ko ne da ? Ministar policije Čampara !
Ovo je jednostavan slučaj za rješavanje, kad su multinacionalne multidisciplinarne ekipe MUPa čitajući denuncijacije iz Klixa zaključili da Mjesečar najprije mogao propjevat ! Samo ga ostave bez šuta dva dana u pritvoru i ... uskoro će isti biti PREBUKIRAN ! Onog tamo advokata Balijagića drže tri mjeseca, ne daju mu operaciju srca ne bi li ga narjerali da oda velike ribe !
Amare , samo hrabro ! Svi očevi naše nacije su robijali ! Drug Tito u Lepoglavi, Alija u Foči nakon čega je uslijedilo rasulo i rat gdje su oni isplivavali ko govna poslije cunamija ! I evo sad i ti na robiju ! NE brini, neće ovo još drugo trajati !
Što ste zlobni ? Ne valja to! Pustice ga, lahko je hapsit mnogo teže je dokazat. Evo i Balijagića odveli na Koševo. Sve cemo platit od nasih para, kad budu tuzili sto mu nije na vrijeme omogućeno lijecenje.
...ode i akademik...