Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Arminki Helic sto je otvorila oci Britancima sa kim i kako zivimo i tko je Dodik
Helićka vrijedi ko jedna brigada💪
Mi hoćemo da živimo u BiH, kome se to ne sviđa. Zbogom i sretno.
Ovi Englezi su pravo zajebani,a uz to ne vole Ruse nikako...
Genocid u srebrenici jednostavno ne smije biti u prljavim ustima politicara. Nema te uvrede, ne moze niko a kamoli srbi biti toliko uvrijedjeni da slave zlocince koji su hladnokrvno pocinili genocid. Kod bosnjaka izbaciti nasljednicko-korumpirano dodjeljivanje pozicija i huskace mrznje. a kod srba retoriku osvete, sile, mrznje i nacionalizma, a kod hrvata retoriku nacionalizma. Alija je tu bio na pravom putu.
a hoce li ga iko vise skloniti naporan je bas
Ma ne smije ikona nista.Mis je to.
Ma može on qurcu da svira...spremni smo mi SAD za SVE!!! Lako je bilo goloruk narod napadat, sad svako drugi pametan ima nešto spremno za lov :)
E, ti jaro pusku u ruke pa na njivu pa je u ruke i vec jednom okopaj svoj kuruz. A pitanje jedno, kad je slovo k bilo slovo q, sva sreca da si soloist i da nemas veze sa orkestrom.
"britanske" organizacije, mos misliti
ukoliko ovoga ne zatvore ovaj ce dovesti do haosa do izbora, cilj mu je samo da sacuva svoju guicu, samo zatvor
Kulminacija korupcije, lopovluka, hapahane pod krinkom nacionalne ugrozenosti i potrebe stvaranja srpske drzave
Njima nije smetalo da ratuju u drugim drzavama da bi uzeli svoj dio kolaca. Nakrali se i porobljavali a prvi u redu da sole pamet drugom.
Gdje erdogan bori li se on da otvori oci svjetu il samo gleda interes,kako je kreno on ce na strani srbije da bude jos malo
Kad ovoliko molis ljude za spas okolo ne zasluzujes drzavu ali nikako! Ajd mrs u pm vise
Mi smo spremni gonit bandu ...Patrioti su budni...
dodik je kamen temeljac opstanka bosne.
Ma možete samo da pričate , Republika Srpska ide nezaustavljivo sigurnim koracima ka svom cilju živela Republika Srpska sa najlepšim imenom 😉
Teritorija entiteta rs neida nikuda on ostaje tamo gdja je uvjek i bio a većina praoslavaca ide u jedan mračni Tunnel iz kojeg nema povratka zapamti to za sva vremena i nezavaravaj se previše.
svaki dan nesto, svaki dan svasta, svaki dan nesto i svasta, a nista.
Cijeli svijet prepoznaje naše fašiste, nažalost