Gradonačelnik Sarajeva
0
Zvuk sirene za sjećanje na ubijenu djecu
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVAKA CAST!!!!!!!!!!!!!!! Hvala Bogu da se nasao i gradjanin kao gradonacelnik i odredio na gradjanski nacin da se oda pocast. A vi primitivci dovidjenja, i nikad vise.
Ovaj kominusticki boljsevik buca se u prsa i bori se ko fol za poginulu djecu, a s druge strane ne da novac iz Budzeta grada za boracka udruzenja, dok daje pare samo ideoloski sebi slicnim organizacijama. Na taj i slican nacin bi pomogao djeci, a ne minutom stajanja na ulici. Pa on misli da je jos vrijeme komunizma kada se stajalo na dan smrti Tita, kada su iz prikrajka posmatrali dousnici i prijavljivali one koji ne postuju tu minutu, kada nismo smjeli imati kapu na glavi gdje se nalazi Titova slika, i sl. On se ko fol bori, gledaj mu podocnjaka, ne vadi flasu iz usta, on nije moralno podoban da daje mjeru po kojoj ce se odtavati pocast poginuloj djeci... Mozda cemo kada ovaj Behmen umre nositi stafetu u njegovo ime od Marijin dvora do skenderije... u cast sjecanja na njegovo zivotno djelo... Smrt fasizmu Bosnjaci!
kakva ste vi stoka, ne mozete se suzdrzati ni kad je rijec o mrtvoj djeci! fuj. ali, zabole vas za to, vasa su vjerovatno ziva, zdrava i zbrinuta, kao sto su bila i onda kada su nasu raskidali granatama, skolovana o nasem trosku dok su nasa truhnula po rovovima. sram vas bilo, kako se u ogledalu smijete pogledati!?
koji je ovo komunjara, sad ce 6 aprila da paradira ko kakav heroj....ccc zalit cemo mi svi za semihom...al tek kad ovome licemjeru bude kraj mandata...vidi mu glave,ne trijezni se. stdim se gradonacelnika. fuj,fuj...
Mislim da ovjde nije tema o Aliji Behmenu nego o djeci koja su od zločinačke ruke nevino stradala u toku agresije... Pustite Aliju po strani dok ne bude tema o njemu a onda mu se nagovirite svasta... mislim da bi smo svi ovdje barem trebali ovoj nasoj djeci maldim osobama koje su trebale biti velika nada BiH odati postovanjge prigodinim komentarima...... Respect
Na ovom portalu se danima pisalo sve najgore o spomeniku i pokradenim parama. Po preuzimanju funkcije sam Behmen je najavio pokretanje istrage. Kad se saznalo da su u komisiji bili i članovi SDP-a sve je utihnulo. Bijeda i sramota i jad i tuga.
ja cu pognuti glavu i odati pocast djeci, ali ne pred onom sramotom, olicenjem svega sto ne valja danas, jer ja sam dao ud, a djeca zivote ZA BOLJU BUDUCNOST. Smrat fasizmu!!
Svaka cast Alija! Senad i Zidan - majku vam KOS-ovsku ....
nemoze ocito da zadojenih i poremecenih fasista jos ima i bice dokaz su i inernet portali gdje te spodobe se izviljavaju na sve moguce nacine.i nije bitno koja je tema oni unaprijed imaju kontra misljenja koja bio volio da su normalna al nisu vazda su nastrojena mrznjom i fasizmom......fuj za tu gamad!!!!!!
Halo primitivci! Ima Islam-Bosna Saff i slicno pa postavljajte komentare! 9. maj je pravi dan za sjecanje na nevinu djecu koja su stradala od fasista, a sta ti Senade mislis, da je Alija sad trebao sa majzlom i cekicem doci da stema spomenik? Imaju institucije pa neka se vidi gdje je potrošeno 3 miliona KM.
A dobro R E T A R D I, mozeli i jedna jedina tema bez vasih poremecenih komentara, nista necete promjeniti na internetu, neserite vise molim vas svi odreda
Gad komunisticki !!!!
Dosta je šuplje gosp. Alija.Počni već jedanput da poštuješ adete i običaje ovog naroda i umjesto za taj nekakav dan iznađi mogućnost da u prikladan datum koji je bitan za stradanje i odbranu ove države od domaćeg fašizma proučiš fatihu i pokloniš se stradalnicima pa tako i sjenama ove naše djece.Ne pokušavaj se vraćati na puteve komunizma nego u skladu sa svjetskim demokratskim standardima radi na jačanju socijal demokratije.
Znači i gradonačelniku je spomenik OK? I potrošene pare? Ništa od ranije najavljenog preispitivanja utrošenih sredstava? Nek trube sirene .. za sve vas SDA/SDP lopove.
Poštovanje!