Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Televisa Presenta Y co-producion de la SDA i HDZ: Senor Bakiros Izetbey, los muslimanos con poqo cojones, esta embarasada con amante clandestino Draganho Covicos pero Draginho amos una mui peligroso carinho, media mogul Senor Fahro Radonxix de la Empresa AVAZ Media Inc.
dojam je da sda mora bezuslovno i po svaku cijenu izvršavati čovićeve naredbe....
Hoće li Suljagić primati bijeli hljeb?
A jest im ,,prpa,, od DF-a. Svu energiju su uprli da ih maknu sve do jedno, evo poruke: Sada uraddite to ali na sljedećim izborima DF pobjeđuje. Dobro ovo upamtite. Vi prolazite kao što je na prošlim izborima prošao SDP. Nije SDP vjerovao da će biti onako kako im je narod godinama poručivao nije ali se desilo e i vas ima do sljedećih izbora nakon troga Zbogom.
Muni - bil* bi po tebi Željko morao malo da počisti ostatke ovih odpuštenih ministra iz DF-a. I onako nisu bili nizašta? Onda da krene u ozbiljnu rekonstrukciju " prijatelja" mu?
@MokeR Vidjet ćeš je li Muni u prav, samo strpljenja i ne bih rekla da sam se zaholcala, ali ako ti tako misli, evo, vjerujem ti. Meni se ipak čini da su se ovi iz SDA i onaj Sandžo dobro ZAHOLCALI da se što prije riješe ljudi iz DF-a, sve mi miriše na to da im dobro DF vadi živac, jer ako ništa DF članovi su napredni a ne zaostali i primitivni kao ..neki tamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sreča pa nemamo crnaca al bi najebali.
Dok mu narod i vojska ginu po ulicama, naš tzv. premijer bavi se kadrovskim rješenjima. Njemu su preče fotelje nego to kakao spriječiti ubistva, to što su odredili dan žalosti je sve što su učinili. Ako je zemlja u opasnosti nemogu članovi predsjedništva biti van zemlje.Jadan je ovaj narod sa ovakvom jadnom vlašću. Vama ubijaju vojnike po ulici, vrhovna komanda tzv.predsjedništvo i ministrica odbrane ubiru dnevnice po inostranstvu i niko se i nepočeše da podnese ostavke.
Teroristi protiv Bosanaca.
Pa zar je moguce sta ovaj SDA pokusava ,zar nema preceg posla da cuva Spomen, da ne dulji pogledajte ovaj VIDEO.,jako je interesantan za Bosnjake od 20:00.minute. . .https://www.youtube.com/watch?v=nH8cpwDsmm4
U ovoj drzavi samo se vlade mjenjaju a darod je u sto vecoj dubijozi. Umjesto da narod na njih krene a ne na neduznje ljude. Da njima nesto bude smo bi ih porodice zalile bgmi narod ne. PU gamad i gamad ko vas izabra. Godinu dana ste tu samo nam je gore. Docekat ce te i vi svoje.
Mozemo kenjat svasta ali Scepo je postavio sve nestranacke ljude strucne ljude na ove najjace funkcije sto su dobili...to je novina
Nastavi i dalje kenjati, koji je to nestranački i još stručnjak. Kantonalni ministar zdravstva ekonomista. Da dalje ne pričam.
Ministar transporta i komunikacija slikar bez diplome, a ovaj Dautbašić, nezna se u kojem šupku nije bio.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)