Komentari (137)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pucanj u svakog čovjeka koji voli ovu državu. Kad će je budale prestati ranjavati ...
pucnjevi u državu su bili prije 20 godina a pucaci hodaju slobodno i imaju za sebe 49 % teritorije,a upetljani su i u ostatak zemlje
ovo je prije svega pucanj na dobro u nama. ovo je sirenje mrznje i straha. slavlje nasilja i namracnijih ljudskih poriva. jebe mi se za drzave i zastve!
Čuj u državu? Frajer je jedino napravio grešku što nije kakvog "poštenog" političara rokn'o.Ovako je samo, a svi ćemo se složiti sa tom konstatatacijom, upropastio nekoliko nedužnih života.
ebo ti stereotipna izjava o PUCNJU NA DRZAVU mamu. Imas li sta pametnije rec.
Zvizdiću, hitna sjednica, i ??????????????????????? Ima li dalje???
Denise i Ti si 'opucao' u prazno! Onako kamena s'ramena! Seljački, neprofesionalno,.. Još ne znate razloge i motive tog nedjela a lupetate unaokolo pokušavajući da plasirate priču koja će se svidjeti zapadnim moćnicima Molim te preslušaj sebe!! Čuješ li šta si rekao! Citirat ću: "Nikome ne možmo dozvoliti nešto takvo i ti će sigurno biti sankcionisani", rekao je Zvizdić.'' i.. šta ćeš uraditi u tom slučaju..?! - Raznjećeš bombaša još jednom?! Ama bravo... Baš ćeš ga sankcionisati... A ti Suljagiću idi povuci liniju bijelog da malo dođeš sebi, saberi se pa onda daj saopštenje za javnost.
A sto svaki dan stradaju civili, "obicni" ljudi, je li to udar na drzavu, sto nismo sigurni nigdje, mi kao gradjani koji tebi daju platu i od kojih drzava funkcionise i sve drzavne agencije, mi smo zivi zid pretpostavljam, ebem li vam sve!
Zar je bitno da li je prosjak na ulici ili vojnik... Zivot je ugasen. Da nije vojnik ne bi bio udar na drzavu?
Bez političke podrške ili političke mlohavosti nema ni terorizma i kriminala! Prema tome sa ofucanim frazama "pucanj u državu" je samo čačkanje zuba od janjetine. Pritegnite kriminalce - pa će i vehabija biti manje! Važi i za sve istale bradonje tipa ĐIKAN I UJO!
cudi me da nakon pariza nisu podignute sigurnosne mjeru u bih. drugo me cudi da vojnici u uniformi sjede u kladionici. valjda se zna gdje je vojnicima u uniformi mjesto. trece - ovi politicari ne znaju nista pametnije rec nego da je to pucanj u drzavu. valjda ce prvo izjaviti sauceste porodicama poginulih, pa se tek onda prihvatat otrcanih fraza.
Zvizdicu ovo je bio napad na najvecu svetinju pojedinca....na njegov zivot a to nema veze sa drzavom.....pucanj u drzavu je bio VAS glas za nikolu poplasena
upravo tako, a "svoj" govor je copy paste od hollanda napravio, valjda tako to ide u "visokoj politici"..
KO GOD BUDE PUCAO U KLADIONICU PUCA U DRŽAVU ! Da nisam lud, ovaj bi me Bakiroc slatkorječici šljam napravio ludim !! SARAJEVSKE KLADIONICE SU U VLASNIŠTVU VEHABIJA ! NE PLAĆAJU POREZ JER SU VJERSKE ZAJEDNICE OSLOBOĐENE PLAĆANJA POREZA !!
kuga, provjeri dobro ko je vlasnik-ci. Vlasnik-ci kladionica sjede u Širokom Brijegu! Draganovi ne plačaju bilo šta je za Državu! Zato drže finansije, Bankarsku agenciju i Centralnu Banku u svojim šakama još od prvih vlada 1996-te! Zato Žuti i Šćepo hoće i federalnu vladu da presele u Mostar, koji bi postao i glavni grad Federacije! A njih dvojica bi sakrili svoj prljave gaće i smrad u Mostaru!
Hvala što us informacije podijeljene javnsoti. HDZ ne plaća porez na kladionice jer to smatra IZBORNIH PLIJENOM nakon izbornog uspjeha u kojeg su uložene pare i iz navedenih kladionica koje ne plaćaju porez. I TU SE KRUG VJEČNE VLASTI TROGLAVE PARTIJE POČINJE.
Znađš li DA JE ISLAMSKOJ VJERSKOJ ZAJEDNICI TVOJA DRŽAVA U KOJU ISTA PUCA ZAGARANTOVALA FINANSIRANJE. Ne odmah da ne bi BILO AŠĆARE, ali čim dobije sljedeće IZBORE. A ona onda ZNA KO I NAROD ZA KOGA ĆE GLASATI ! DAKLE SVE SE U OVOJ DRŽAVI ZNA, I ZNAJU SVI ! JEl i Pizdić ? OSIM PIZDIĆA, OSIM !!
PITANJE ODGOVORNOSTI I sad mi u ušima odzvanjaju krici japanskog ministra NA TV koji je uhvaćen u krađi ! Kod nas minsitra čudi kad ga neko je optuži jel su legalizovali krađe za svoje porodice ! Tako Japanci izražavaju svoj stav PREMA ZAJEDNICI I DRŽAVI. NEkada su čast i odgvornost rješavali HARAKIRIJEM, al je to danas pretjerana samoodgvornsot Od tebe Pizdiću ne može čovjek očekivati da se rasparaš nožem na TV, ne može očekivati ni osjećaj krivice pa ni izvinjenje !
Da vi mislite ozbiljno već jutros bi bili specijalci i tenkovi u Maoči i sl. mjestima. Ovako samo laprdate dok običan svijet gine od ovih budaletina koji su preko noći otkrili da su veliki vjernici, ku.rci, palci..
DOBRA ! +++
Znal se ko mje pucao u Bih ? ZNa Pizdiću SARAJEVSKI VEHABIJA Znal se ko je ko ium je u Sarahevu napravio 7 džamija ? ZNA tvoj tođo BAKIR Znal se ko vrhabije snabfijeva bijeli prahom iz Albanije oreko Crnge Gore ? ZNA tvoj koalicioni partner FAHRO Znal se hoćel ovog biti još ko u francuskoj ? ZNA HOĆE ! EVO NEK CIJELI SVIJET ZNA ČIME SE BAVI TVOJA STRANKA I KOALICIJA !
Saucesce porodicama ubjenih vojnika, ovo je djelo nekog neuracunjivog necovjeka. Medutim Zvizdic baca bombe, drzavu unistavaju najvise oni koji svoju rodbinu, partiju, licni interes stavljaju iznad drzave dok rade za nju ziveci lagodan zivot s njene grbace, tacnije s grbace naroda.