Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svim Gradanima Kojima Je Bosna I Hercegovina U Srcu Sretan Dan Nezavisnosti
@mr skendi pojedini srbski ljekari su reinkarnacije doktora mengele, boze sacuvaj...mrsko mi pisat velikim slovima, umoran sam i i ovi zlocinci to i ne zasluzuju... mracne sile i jako negativne enregije udaraju na bih-u, imam jako negativan osjecaj....predosjecaj, tacno sam odlucio prije nedjelju dana da se ne potpisujem mojim nikom, im\'o sam institktivno predosecaj i znaci da se bih-i mnogo lose priprema...umoran sam od svega, vjeruj... mjesecima sam davo savjete, i ovaro svijest ali na kraju uzaludno, lukaviji, perfidniji i organizovaniji, akivniji i mocniji su srbi, vidis danasnji rezultat...... imas povremeno osjecaj da se srbi igraju s ljudima ko s igrackama, boze sacuvaj.....
Živković je po nalogu svoga šefa laktašenka podnio apelaciju pred Ustavnim sudom BiH da se ukine član krivičnog zakona BiH u kojem se navodi da Sud BiH ima nadležnosti na cijelom teritoriju BiH po pitanju kriminala,sud je zasijedao i ODBIO apelaciju. Pitaju Živkovića kako je prošao sa apelacijom na sudu a on veli \"Mrka kapa\". On je inače ljekar i jedan obični laktašenkov poslušnik.
1- GENOCIDNA TVOREVINA PRIPREMA DIVERZIJU(STIL VEHABIJE) ZA ODCJEPLJENJE 2- GENOCIDNA TVOREVINA UZ POMOC TIHICA I OSTALIH DOMACIH IZDAJICA TRAZI REFERENDUM! 3- TUZIT ZA SVE STO JE POCINILA, ODGOVORNA I DUZNA SRBIJA I SVI ONI KOJI SU VEC 20 GODINA TI KOJI UNISTAVAJU DRZAVU BIH-U: DOBRICA COSIC,MIRA MARKOVIC,VUK DRASKOVIC,VOJISLAV KOSTUNICA,LJUBA TADIC, KACAVENDA, NIKOLA SPIRIC, RATKO MLADIC, GORAN HADZIC,DARKO TRIFUNOVIC i DAT POTJERNICE i TRAZIT NJIHNO ISPORUCENJE! TRAZIT ODSTETU SRBIJI ZA SVE STO JE OPLJACKALA I UNISTILA PO BIH-I! DOSTA VISE SRPSKOG FASIZMA! JEDINO RJESENJE JE POD HITNO USTAVNE REFORME TJ APLIKACIJA USTAVA BIH-E OD 1992-E GODINE KOJI SE VAZI I DAN DANAS JER NIJE BILO DRUGOG! SMRT SRPSKOM FASIZMU SLOBODA BOSNJACIMA, HRVATIMA, JEVREJIMA i SVIM BOSNOHERCEGOVCIMA! ISKORIJENIT SRPSKI FASIZAM IZ BOSNE I HERCEGOVINE KO IZ CIJELE REGIJE! SRETAN PRAZNIK DANA NEZAVISNE NAM DRZAVE BOSNE i HERCEGOVINE!
Muslimanski uzor i kome se klanjaju... http://i49.tinypic.com/301zos2.jpg
@mr skendi ovaj me genocidas zivkovic bas dobro iznervir\'o imal mogucnosti da se tuzi taj negacionista srbskih ratnih zlocina i drzave BiH-e i njenih insitucija......kako ima pravo i dozvolu da zabrani ulazak gradjana BiH-e u drzavnu instituciju koja prestavlja gradjane BiH-e? pozdrav legendo.:)
@ PODRSKA SVIM PATRIOTAMA I BOSNOHERCEGOVCIMA! SMRT SRPSKOM FASIZMU I DIKTATURI !!! SLOBODA GRADJANIMA BOSNE I HERCEGOVINE!!! @mr skendi kad bi jednom sjeli pa fino muhabetili uz koju sevdalinku...... Jedna si jedina nasa domovina jedna si jedina Bosna i Hercegovina!
1991 jedan narod zatvori i opkoli jedan grad, 18 godina poslije predstavnik jednog naroda pokusa da zakljuca jedna vrata u jednom gradu pa se ista provalise........i to su im posljednji trzaji.............. SRETAN DAN NEZAVISNOSTI BOSNO I HERCEGOVINO ---I krv svoju za zemlju moju---
onaj Slinavdzic nesta glumi nekog vjernika,onaj dupelizac Sejdo precutno gleda-jos fali onaj jugosloven Ganici i eto kompleta za zatvor!
@filomen Ma sve znam legendo,pozdrav.
SRETAN DAN NEZAVISNOSTI, OD ONIH PARAZITA KOJI SU TE PROBALI UNISTITI I PRISVOJITI PA IM NIJE USPJELO, I KOJI I DAN DANAS POKUSAVAJU SA SVOJIM LAZIMA I PREVARAMA DA TE RASKOMADAJU........NISI SE DALA NI \"92 RASKOMADATI IAKO GOLORUKA, A DALJE MI KAO NAROD KOJI VOLI SVOJU DRZAVU CE MO SE POBRINUTI DA TE NIKO NEMOZE PODIJELITI ..JOS JEDNOM STETAN DAN NEZAVISNOSTI SVIM BOSANCIMA I HERCEGOVCIMA KOJI SE OSJECAJU ISTIM.....
@mr skendi i tebi takodje od znas koga! onaj kojeg ponekad smiris.... pozdrav domovini! sto su se cetnici povampirili.... a za stihove......naravno prkosna od sna!
PREDLAZEM KOMENTARISANJE O KARADZICU NA SVIM MOGUCIM STRANICAMA OVOG PORTALA
Čini mi se da ovi legendarni stihovi pristaju današnjem danu: Pitao jednom tako jednoga vrli pitac neki: A kto je ta sta je ta da prostis Gdje li je ta Odakle je Kuda je ta Bosna Rekti A zapitani odgovor njemu hitan tad dade: Bosna da prostis jedna zemlja imade I posna i bosa da prostis I hladna i gladna I k tomu jos Da prostis Prkosna Od Sna Sretan ti dan nezavisnosti BiH
nema 49% oduzmi Brčko,Brčko je distrikt Bosne i Hercegovine Brčko vjekovni BOSANSKI grad,genocidaši to je činjenica koja će vas dotućiiii ihiiii Sretan dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!