Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aha, demokratija je kad predstavnike iz drugih stranaka kupujete kao stoku na pijaci? Gnjide zelene, zivim za dan kad ce da vas hapze i procesuiraju
Mi kao Bošnjaci godinama biramo Hrvatima predstavnika i to trebamo svi priznati. Sami smo napravili od Hrvata žrtve, i onda se čudimo kad Šmit radi u njihovu korist. Sami sebi smo najveći neprijatelji.
SDA je kriminalni gang pa tako i oni koji ga promoviraju su vjerovatno intreresno povezani s ovim gangom a nije tajna da je klix saradjivao s Osmicom pazi s obavjestajnom sluzbom a ja tvrdim iako nemam dokaza da oni i dalje saradjuju.
Ali nije uopšte u središtu pažnje klixa SDA, oni SDA samo koriste kao sredstvo obračuna sa svojim zemljacima tj HDZ-om. Kako je doslo do konflikta jedne Sopte npr bivšeg bota portala "Poskok" i "braće" iz Gruda s "stolnom" strankom u Hrvata to bi tek bilo za istraživanje.
Šmit proba da završi zloupotrebom OHR ono što Karadžić i Boban nisu uspjeli genocidom. Sarajevski saučesnici su svjesni te činjenice i njihovo saučesništvo je uzrokovano dugo skrivanom mržnjom prema Bošnjacima. Mrze narod od kojeg su prevarom uzeli glasove na izborima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Mislim.da su največu grešku napravili napadajuči gosp.Juratoviča.nisu bili svjesni a mislim ni danas koliko je jak i koliko se njegovo mišljenje cijeni.zabranili mu dolazak na skupu za obilježavanje dana genocida.bolesni umovi su to napravili istinskom prijatelju Bosne i njene cjelovitosti
Sdaovac se naso pricat o demokratiji, pa ubili ste sve sto je normalno u drzavi bando jedna i sad se nesto bunis mrs.
Kako ovi iz SDA više ne skontaju da im DF ubija stranku. Uzima im glasače, jer DF nema od koga drugog, posvađali su im stranku sa svima od Amerike, NATO, EU do svih domaćih stranaka. Štiteći DF i gurajući Komšića četiri mandata u Predsjedništvo BiH samo su sebi dali autogol. A s druge strane, DF je toliko ojačao HDZ da Hrvati stopostotno glasaju za HDZ. Riješite se DF-a i ja ću prvi ponovo glasati za SDA kao što sam i glasao za vrijeme Alije. E moj Bakire, ništa ne kontaš.
Bolje rečeno: Kako ubiti BiH.
Niko ne želi razvlastiti Bošnjake, već keiminalnu mafiju iz SDA.
Nista oduzeti a niti dodati. Aparthejd.
SDA CE VAS OHLADITI LAKAPO
Amerika je najsretnija država na svijetu zato jer nema američkog ambasadora.
NajezdaKatolibana2,štima klix svašta,pravi kao javno mjenja,ali kurko stari moj,balijetine nikad oči ni otvorile nisu,a Bošnjaci su dragom Allahu fala,dobro,dobro osviješteni.
Rijetko iritantna faca. Do sad je bila nadobudna i samouvjerena, najednom je ispuhala kao dušica.
Na iducem popisu cemo se morat izjasnit ko 'rvati, pa cemo tako moc glasat jedino
Zukicu tvoj sef stranke izdao je sve sto s emoze izdati,izdao je svog oca,drzavu,borce,sehidske i porodice palih boraca o cemu ti trabunjas .
Zukicu da ste u Vlasti vi i pas privjesak sejdo nebi tako govorio more tisu misu.
Znači da sve što nije gubitniku Bakiru po volji nije ni demokratski ??!
Evo Zukica dolazi ravno iz islamske zajednice u politiku...