Ponovo otkazivanje letova u Evropi
0
Zračni prostor iznad BiH otvoren i nema problema
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane ja sam srbin i volim bih zracni prostor, nema potrebe za iskazivanje tog predivnog odgoja koje nosis iz štale. Na*erem ti se u usta.
@dzoni papane, to sto ti ne letis nigdje ne znaci da normalan svijet ne leti.
ta ce biti problema kad nigdje i ne lete avijoni iz bih... smijesno...
@prvo, pa ti kako si glup, tebi treba zvati ljude iz ginisove knjige za intervju. Kakve veze ima cirih, je?o te on, zracni prostor je prostor u okviru granica BiH, ne otkazuje aerodrom letove, vec kompanije koje lete. Logicno je da ce se otkazati ako leti 5 putnika, a 150 mjesta slobodno u avionu. To sto tebi BH airline otkazuje letove, razlog je sto oni nemaju rukovodstvo koje bi firmu diglo na noge povecavajuci broj ruta, pa ljudi, turkish im je partner, da zatraze avion odmah bi ga dobili da rade, ali fazon je sto NECE!
http://planefinder.net/ eto koji prostor je*em vam sve srpsko dusmansko
Pa koliko to međunarodnih linija imamo, pa se eto saobraćaj odvija i dalje... Sarajevo-Zagreb i Sarajevo-Podgorica... :)
Donosim odredbu kojom ostavljam otvorenim zracni prostor iznad BiH pa makar ga ostatak Evrope zatvorio. Predlazem i ostalim bratskim drzvama (Albanija, Kina, Bjelorusija…) da osude zatvaranje zracnog prometa u kapitalistickim zemljama.
Trebao sam danas iz Münchena za Schweden,sve je zatvoreno samo kazu do daljnjeg,nude vozom prebukirani i vozovi ,kome se zuri da ne izgubi posao radno mjesto ,jedni uzimaju rentacar jedni .
Saobracaj na dzadi i u havi !!!
zračni je promet
postoji vazdušni saobraćaj a ne zračni.
hahahha kralju
naravno da postoji zračni saobraćaj u bosni i hercegovini, smrdljivu vam majku srpsku dušmansku.
pun mi je vise k... i vulkana i letova,smarate
Zar postoji zracni saobracaj u BiH?