Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......tražili ste veliki, a velik će te i dobiti.....po sred čela.))))
samuraj govana i budala nikad neće nestat
...odlično! za budale nisam siguran, ali ako tako nastaviš, govana će nestati garant.prijatno!
Prije ce RS dati kredit Rusiji nego Rusija RS-u.. u kakvim su sad go.vni..ma
u takvim su go.v.n.ima da ni marke zapadu nisu duzni a mi sto stanemo u jedno predgradje moskve smo duzni milijarde :D smjesno jeste. samo cekaj kad nam dodju na naplatu ko grckoj, molit ces da ti rusi daju saku jada da ne bankrotiras
MMF je SMRT
pripremite puto vazelina, jer bi mogao biti veliki...
puno (mnogo) , veliko pakovanje
Odmah nakon drugog svjetskog rata,Tito je sa svojom delegacijom otisao u Moskvu da trazi pomoc za razrusenu Jugoslaviju.Imao citav spisak sta je drzavi bilo potrebno.Na to mu odgovori jedan sovjetski ministar:"Drug Tito,sve mi to imamo,ali ko ce sve to da plati"?Onda mu Tito udari onu klasicnu pricu kako su Rusi i Jugosloveni bratski narodi i kako ih veze zajednicka borba i trebaju se pomagati i bla bla bla...Na to mu odgovori isti sovjetski ministar:"Drug Tito,druzba je druzba,a biznis je biznis". Naravoucenije:Rusi nikom nista nisu dzaba dali.Taj mali kredit koji se spominjao,trebalo je u stvari da bude otpisivanje neplacenih poreza koje ruske naftne kompanije nisu platile u RS-u.Ne bi me cudilo da i taj veliki kredit bude otpisivanje nagomilanih dugova od pola milijarde KM za rafineriju u B.Brodu. U svakom slucaju,pishanje u vjetar.
Nema šanske da imamo i jednog političara koji bi umio da vodi zemlji ili ti Entitet bez bezbroj kredita. Sve go nesposobnjaković! Ko li će i kada vraćati ove silne pare, e moj glupi narode za koga i za šta glasaš!!!
I dobiće, nakon što daju garancije da ga mogu vratiti hahaha Rus je možda prijatelj srpskom narodu al' budala nije sigurno :D
srbdrina: Zasto takav zajedljiv komentar? Lijepo je imati iskonske prijatelje... samo budala to ne umije da razazna i da cijeni.
Naravno da je normalno, nema tu vi mi oni paša tu ima samo interes a svi naši narodi su pokradeni u tolikoj mjeri da se za koju godinu neće dobit ni kredit ni donacija onda nam neće trebati da se upoređujemo odn. prcamo, biće nam dovoljno sopstveno, jadno, dvorište.
Pa sta bi sa onim kreditom od 800 mliona Eura od prije par mjeseci , vec potrosili :):) a nema se vise sta prodati :):):)
Za par godina, jedini ko ce se zalagat za ukidanje RS-a ce bit Rusija.
To ce se drug moj desit kad tad, ovako ili onako.
Samo da imamo sposobnog pravnika sve bi bilo riješeno. Davno je međunarodna zajednica stavila ban na stvaranje nekih kvazi republika posebno etničkim čišćenjem ali eto, bošnjo konj, klasika, prodao bi mater za marku.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sad trazio kredit il u rusiji il u somaliji isto mu ga dodje!