Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba svakoga biti strah - to nije VAŠ novac to je novac građana.
@Labudoveckakav si ti doktor
Bitno je da vi znate kroz te svoje dijagrame pokriti sve svoje lopovluke,nerad,korupciju i sl. Mladima umanjite dotacije a podignite putne troškove.Milione dajte ZOI-u,zagađenje zraka zanemarite...itd
Prpa SDAovcima jer gubi se ne samo opština vrijednija od 10 drugih, nego Kanton Sarajevo vrijedniji od svih drugih.....Prpa. Ali za to nije kriva šestorka dragi moji SDAovci. Ta to je krivo ponašanje Sarajlića, Zukića (dimijaša), zaštita Bunja i lokalnih sarajevskih bogatih familija. A u svemu ih je štitio Bakir Itetbegović. Kriva je pohlepa Sebije I. Šestorka je dobila priliku na greškama SDA.
mnogo toga oni ne znaju citati
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Dijagrami su jako bitni, idiote
najgori premijer KS svih vremena, zanosač jaja penisu pizdiću, nevjerovatan šarlatan i ulizica, šteta da su mu dali ovako lijepo ime ADEM zoljčić, jel vam žao krezuba buća-buljakovsko-sokoljansko-rajlovačko-ahatovićko-dobroševićka sirotinjo za koga ste glasali niste boljeg ni zaslužili.
Njiha je strah, nek si him rekno...a znamo da vas SDA bagru nije strah para
Zohariiii
Ovo je školovan čovjek a ne kao Konakovic sa Travničkom Diplomom,,, neka tzv BH Blok uradit budžet
Bake ga nazvo u noci:" Ne daj lovu, mi vamo radimo na tome, samo im ne daj.."
Bake aka "ne damo svoju milijardu nikome" El presidente.....
naš mumin Ademaga dobro znade sakim ima posla i neda državu svakome da vlada njome!!!
Evo ja čitam dijagrame, kardiograme, ima li posla, il' i dalje da dižem kilograme u FIS-u?
ssss
................
zato lopove u SDa nije strah novca, oni dobro znaju kako ce ga i sa kim potrositi, firme konsultanstke u vlasnistvu njihovih tajkuna rade sve poslove, daju se stipendije, poticaji, pomoci svojim i samo svojim ljudima iz SDA.
trzaj se ti deme kolko hoš, al valja ti letiti. šta misliš da porazmisliš možda si u pogrešnoj stranci u nezgodnom trenutku, da promijeniš dres ako bi te htjeli...jer taman si ko nešto naučio oko budžeta i malo zasjeo a valja ić
Ovaj na 3 slici se smije, ebe se njemu što mnogi ovise o tom budžetu.. E zeleni došao vam je kraj