Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Boli demobilisanog reisa neka stvar. Nije više reis, ne interesuje ga, neće biti u toj rezidenciji, pare su se fino oprale na 30°C, bez fleka i mrlja i sa ugodnim mirisom bogatsva i čistog profita.
A šta je ona Bakir? Isti izvor: http://bosnjaci.agency/formiranje-vlasti-sda-hdz-osnova-svih-novih-koalicija/
@mjesec zvijezda: interesantan clanak....ista je prica bila i sa Lijanovicevim, koji su Bosnjacima glumili multietnicare a u Mostaru lijepo za Beslica !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ucenjak Karadavi je vakifa Gadafija osudio fetvom na smrt 2011. godine... Nakon toga nesta rahatluka,nesta libijskog raja,nesta rezidencije,posla za bh firme a libijci se pate ko i svako drugo hajvance... e j.bo mu ja ...
Ako ima ko da prihvati : Predlažem da je prioritetno urediti vanjske fasade zbog turizma i okoliša.
I u Zenici je ista situacija sa SULTAN AHMEDOVIM kompleksom . Napravili su samo jedno veliko betonsko sranje koje će decenijama ostati na istom . Važno je samo da se neko dobro ugradio i opro na zidinama .
'bem li ti Cericu megalomaniju tvoju... Promjenio si krajolik totalno, unistio Kovace :(
Napraviće se, ako Bog da. Sad su prioriteti neki drugi. Naprimjer Aladža u Foči. I Ljubljanska džamija, u petak je sergija za nju.
Ne brinem se ja za njih,svi uzimaju od naroda pa ce i oni to zavrsiti....A i Bakir pruzene ruke nema da fali. Dovoljan mi je primjer jedna rodica koja je setala skoro bez bilo cega, danas se lafo pokrila @ali samo da bi dobila posao u islamskoj zajednici...
Pa samo je bilo važno započeti radove! "Potrošiti" pare i stati :)))). Vrši se revizija projekta? Treba izvršiti reviziju utroška novca. Ccc, kod nas rade sve pogrešno. Uvijek se propusti traže na pogrešnom mjestu. :(
pa ne smiju tražiti propuste na pravom mjestu jer bi ih mogla noć popapati ;)
Nazalost nije jedina zgrada u Sarajevu koja je ispisana grafitima. Ali je islamska pa eto postala je jedina zgrada na Klixu radi grafita na zidu.
Bošnjačka posla. To ti je kad vrijedan narod stalno ima hadalje za lidere.
Sad ce sergije nastupiti na snagu!
Pentagon...sramotno. Kakav nijet,takav ishod.. Nije debakl ex reisa na proteklim izborima slucajan...
management...
Nema više Vazifa i Sadekatul Fitra iz inostranstva kao nekada! Mi budale godinama slale milione eura u BiH/Rijaset, a niko ti nije priznavao članstvo iz tvog džemata u dijaspori. Tako da ukop umrlih moraš tak i tak duplo plaćati. Fuck off IZ.
A tuge goleme, IZ nema para da izgradi zgradu uprave, daj pomozite ljudima, suze mi idu koliko sam se nasekirala
I treba da se odbija i to svima u BiH , ne vezano za vjeroispovijest .
Radi se Aladža, Ferhadija, radi se....Doći će i ovo na red da se završi. Kao i Gazijina biblioteka.
Pa šta ti misliš Boga ti ko to plaća? Možda IZ? Samo za informaciju, niko od IZ nije vidio prebijene marke osim njihovih igrača Hodža.
Hodža tu bude i ode pa dođe drugi pa i on ode, ostaje članovima IZ-a.
11mil za sjedište vjerskih službenika itd... Standardno kod 'vjernika' a što se država raspada, boli nekog. U džamiju i presjedavaj, svakako ih ima dovoljno ali hoće dvor gospoda.
Što nije tražio pare da pomogne sirotinji neg za centar cc
Sto ti cuvar trosis pare na internet sto ne pomazes sirotinji. Vi bi svi da neko drugi radi ono sto bi vi volili a necete.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)