Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1. decembra valjda ne novembra e moji klixovci...
A kako se ni ne trude više zakletve mi hahaha... ono naprave kardinalnu grešku i je8e im se realno... haha
u onoj sa ugašenim svjetlom se zegaju
Ha ha koalicija uceraj
ova zgrada je dobra samo igrat tetrisa na njoj u nocnim satima
Ma kakav HIV je smijesan..ne kupuju papanke vaginolete,dole ribnjak fuj ba!
Ako nista: lijepo je vidjeti da je Sarajevo svim balkanskim metropolama predvodnik veceras. Drago mi je sto se ovo svake godine radi!
E borbe silne, što neko reče samo bez veze troše struju. Ako je ovo borba, nemojte se borit ovako molim vas više, a vjerujem da će me podržati i 99% oboljelih.
5-10 KM struje za znak solidarnosti nije nista, a nekima znaci mnogo!!!
Koja ironija, zgrada u kojoj se sastaju svega tri-četiri plemena iste krvne grupe koja je toliko sklona incestu i porodičnim odnosima da nema dalje, od domara, tj. amidže od naninog kera sestre od ministra saobraćaja, do policajca u onoj trafici-kućici, inače brata od šure tetka od daidže od predsjednika parlamentarne skupštine, sve krvna veza, jebu se u familiji ko arapi, da bogatsco ostane u porodici ;)) i oni svoju "fotelju" osvjetliše u simbolikom protiv AIDS-a ili ti ga SIDE :D koja ironija čovječe...
Svjetla na jednom spratu nisu upaljena, nesposobni i za to očito..
Hajd i ovol'ki prozori da nečemu služe.
Pa ni ovo ne znaju uradit kako treba..
Mogu ovi naprdjivati.
Zna se ko ce da plati potrosenu struju :D
A sta je 5 KM u znak solidarnosti???
Informisi se i sprijeci! Zdrav covjek ima stotinu zelja, a bolestan samo jednu. Virusom HIV-a danas je u svijetu zarazeno 34 miliona ljudi, a umrlo ih je 1,8 miliona. Oboljevanje i smrtnost od ove bolesti smanjeni su za 21% zbog bolje prevencije, ali i boljih i dostupnijih lijekova.
Poslije 'ebanja nema kajanja :)
Kao sto rekoh, edukujte se. Neznanje je majka svakog zla!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
http://n-um.com/?q=node/6340
kad ne znaš riješit prave probleme baviš se nepostojećim.
Svime se mi bavimo, osim onim što je stvarno bitno.
smatraš da ovo nije bitno??
@evet Ovo je jako bitno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)