Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kad prelazim prugu meni uvijek sviraju jer zaustavim se ispred pruge za duzinu auta i cekam da auto ispred mene pređe prugu takođe za duzinu auta pogledam ima li voza i gaas a oni nek qurcu sviraju i digitalizuju
Rampa zvana sofisticirana elektronicka oprema...mora da je placena 11 miliona (polovna) iz Njemacke... :)
Dragi urednici klix-a dignite malo guzice pa obidjite pruzne prelaze, cuj da Vam citatelji salju slike a Vi cete kao to objavljivati i nesto kao preventivno djelovati. Imate pruzni prelaz skretanje prema Robotu nema rampe a isto tako imate pruzni prelaz kod Podravke u Reljevu nema rampe na prelazu.
dobar je ovaj prelaz ako imaš znojnice ka karteru.
na*