Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sarajlija ne seri, ko ti je krv davao!!!
Dodjoh,vidjeh i fasovah... :D
jao vijesti :D
Zenicka policija je bila spremna da sprijeci.... hahahahah; a patorla sjedista oborila, zamracila sa sapkama do nosa i kunta...mogli su odnjet i njih i golfa, da je kolona tenkova prosla, oni se nebi probudil :)) al neka heboo ti perfektne sluzbenike, conovnike policajce, doktore...to je dosadno. ovi nasi zive pravcati zivot; potpuno drugaciji od onog sto nam prikazuje holivud.
Kroz Zenicu ne prolazi nikakav autoput, znam zato sto zivim tu.
Naravno da nema problema. Pa nije Zenica kao naconalističko i fašističko sarajevo. Kod nas su svi dobrodošli kada je fudbal u pitanju.
Ah, fali im par stakala s buseva :) Razvijat se tek treba situacija :)
BUS TI SAMO - G O V N A - POJEL !!!!
bumo se pofukali sa nenama iz Srebrenice
JEDI - G O V N A - TROPRSTI !!!!!!!!!!
ja postujem Srebrenicu, sve sam napravio kako treba...11 jula 95, islo sve ko podmazano
ja sam iz zenice
NISU TO BILI NIKAKVI SLOVENCI TO SU SRBI KOJI IMAJU SLOVENACKI PASOS. @ UnCLE 24.07.2012. u 19:50 ZAMISLI DA IGRAJU DVA TIMA , JEDAN JE IZ NJEMACKE A DRUGI JE IZ IZRAELA . NJEMACKI NAVIJACI ISTAKNU PAROLU \" AUSCHWITZ \" . I AKO JE OD TOGA PROSLO 70 GODINA JELI MISLIS DEGENERIKU DA IZRAELSKI NAVIJACI NE BI REAGOVALI ???? ZAMISLI DA IGRAJU TURCI SA SRBIMA I NA TRIBINAMA SE POJAVI PAROLA : 500 GODINA SMO VAS GAZILI ??? DEGENERIKU , NOCAS PRIJE NEGO STO LEGNES POKUSAJ DA OPERES USTA , PRAZNIO SI CRIJEVA NA POGRESNU STRANU A I NA POGRESNO MIJESTO .
@19:56 prosto te je lijepo gledat kako godinama jedes vanago ko i ovi vasi najnoviji prijatelji iz Rezervata Srpskog
Čelikovi navijači psuju Markale, ovi banditi Srebrenicu..što bi ih napadali kada isto misle...sada ćemo se praviti ludi i govoriti da se ovo nije nikada desilo.
Ma dajte ljudi, sta vam je vise? Skupili se besposlicari koji jedva cekaju priliku da naprave belaj, a kad je nema, onda se medjusobno pucaju, bodu i sl. Sve sto radimo, sebi radimo... Ionako nas u prokletoj Europi niko ne podnosi i sta god da se desi uvijek ce biti krivi Bosanci i Hercegovci (prvenstveno Bošnjaci9. Dosta vas je vise. Razmislite hladne glave i shvatit cete da nasilje nikad i nikome nije nista dobro donio. Poistovjecujete se sa prekodrinskim sm.r.a.d.o.v.ima.
Vladimirov: Srebrenicu poštujemo, to nisu provokacije naših navijača