Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jest 1,20 KM al u k...u, treba na to dodati i pdv.. kod mene je stan 41,23 m2 i placam 57,90 KM mjesecno..
grijanje jako lose kao i svake godine. u toku sezone kotao pukne jedno 5 puta. popravka traje po 3 data. platis grijanje, plus lijekove plus grijalicu kada ga nema. ja sam ove godine odrezao radijatore. grijacu se samo na struju :)
pa šta sad, to kao normala postalo dizati cijene monopolističke usluge svake godine. Baš im hvala što ne podigoše cijene, od srca, evo mi i suza radosnica krenu niz obraz. Marš u Indiju trovači a vodite i Husu i Draganu Mirković sa sobom.
hvala Kase kralju :)
još da griju valjalo bi
Nepismeni novinari klixa, ovako treba: Zeničani će se ove zime \"grijati\" po starim cijenama Vlasnici oko 20.000 stambenih jedinica i poslovnih prostora čiji su radijatori \"topli\" zahvaljujući energiji proizvedenoj u pogonima ArcelorMittal Zenica, i ove će se zime \"grijati\" po staroj cijeni. Direktor Javnog preduzeća „Grijanje“ Kasim Sarajlić, potvrdio je kako su menadžment preduzeća i Općina Zenica na sastanku s upravom ArcelorMittal Zenica postigli dogovor oko detalja isporuke toplotne energije za narednu \"grijnu\" sezonu i da su cijene ostale nepromijenjene. Cijena \"grijanja\" tako će biti 1,20 KM za stambeni, a 4 KM za poslovni prostor. Ugovor bi trebao biti potpisan narednih dana, a iz JP Grijanje očekuju da će \"grijna\" sezona početi 15. oktobra.
SDA svaka čast, nadamo se da ćete uzeti i Elektroprivredu pod kontrolu.