Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
o kojim statistikama ti govoris? Navedi ih molim te. Bogatije zemlje vode takve statistike, a većina siromašnih zemalja uopće nema tih podataka ni sredstava da sprovodi slična istraživanja.
Procitaj SVJETSKE ILI EUROPSKE STATISTIKE koliko je ubistava ZENA OD STRANE PARTNERA,KOLIKO IH ZLOSTAVLJANO I U KOJIM ZEMLJAMA PA CES VIDJETI DA ZENE U BOGATIM DRUSTVIMA TJ.NAPREDNIM DEMOKRATSKIM ZEMLJAMA VISE SU ZLOSTAVLJANE I NA GORI NACIN,NEGO ZENE U SIROMASNIM ZEMLJAMA,ZLOSTAVLJANJA IMA I TAMO ALI NE NA ONAJ NACIN KOJI SE DESAVA U DEMOKRATSKIM ZEMLJAMA EU KOJE SU KRISCANSKE.MUSKI SOVINIZAM JE DAO SVOJ ODRAZ KROZ RATOVE,SKORO DA NEMA RATA U KOJEM NIJE BILO SILOVANJA ZENA,KAKO I ZASTO SE IZIVLJAVATI NA NEKOJ ZENI KOJA NIJE NISTA SKRIVILA TOM VOJNIKU.MUSKARCI SAMO GAZE I UNISTAVAJU,ALI SAMO NA RAZLICITE NACINE,POSTOJE ONI KOJI TO RADE PREFINJENO I KROZ OSMJEH I SUTNJOM,A TAKVI SU NAJGORI ONI KOJI PSIHICKI UNISTAVAJU.IDIOT JE IDIO BILO NA KOJI NACIN BIO TO.
@ cinjenica,polozaj zena je najbjedniji u pravoslavlju,jer se nezna ni ko je kum ni ko je kuma. A tebi to ocigledno pase.
polozaj zena je najbjedniji u islamskim zemljama i u Indiji... svugdje drugo im je daleko daleko bolje...
muskarci su sposobniji od zena gotovo u svim sferama, zene sluze samo za krevet...heheh
Na sta su spale zene....od Boginja na robinje. Monoteisticke religije, i njihov Bog (muski rod), su izmisljenji od strane muskaraca da dominiraju zenama i glupom masom ljudi.
Dotična gospođa Spahić-Šiljak, uz dužno poštovanje, nema pojma o čemu govori! TAČKA!
\"Mis IRBI \"je bila i simbol je VELIKOSRBIZMA i SRPSKE BARBARIJE, SVIH PROJEKATA ETNICKIH CISCENJA Bosnjaka i Hrvata! Ocito je da Gospodja Spahic-Siljak ignorise \"pravo lice Mis Irbi i Prosvjete\"...gnjezdo srbofasizma!!!
Nakon tjedan dana pješačenja za Vukovar Bišćani Jasmin Kličić, Ivan Živković i Asmir Nuhagić odustali su, jer su ih u selu optužili za bludne radnje prema djetetu http://biscani.net/index.php?stream=biscani_vijest&vid=30927
arduana nabubala al dina...aferim...