Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji ublehas, on je u izvrsnoj vlasti od kraja proslog vijeka i sada nasao nesto da on pametuje
a ti ocigledno ne znas da izvrsna vlast kod nas ima manje sluzbenih ovlasti nego kantonalni policijski komesar.. meni jedine stvari koje smetaju kod komsica su sto cesto daje emotivne izjave koje ne dolikuju njegovoj funkciji i sto realno covjek nije bio izabran od strane hrvata u bih.. ako nam je vec predsjednistvo troclano, onda je valjda i posteno da hrvati u bih biraju svog clana, koliko god se to nama ne svidjalo..
Ti ocigledno nemas pojma, bio je nacelnik koji se bira direktno i ima sve moguce ovlasti, 8 godina je predsjednik i biran je direktno i ima sve ovlasti vezane za vanjsku politiku...sta je napravio kao nacelnik a sta kao predsjednik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da je svaka kampanja do sada bil presmjesna,samo zamislite sta su sve radili Lijanovici sa onih svojih 100 KM za glas,a da ne pominjemo ovcice,telad i krave koje su djelili SDA i SNSD,strasno..Na ovim izborima se pridruzuje i fronta sa podjelama.Samo se nadam da su gradjani uvidjeli vrijednost pojedinih strnaka i da nece praviti greske u oktrobru.
e komsicu sad ces da vidis kako propadas na izborima -muslimani nece glasati za tebe a nama hrvatima si uvijek bio smijesan -nikad nisi i dosao gdje su hrvati u vecini a predstavljao si nas--kako te nije sramota i biti na funkciji gdje te nisu hrvati izabrali --eto kakav si ti covjek fuf fuj fuj
Otkrio Komsic toplu vodu,pa odlucio da podijeli sa nama.Covjek samo da nesto kaze i da izadje u javnosti,to je jedini cilj,to sto veze sa vezom nema,koga interesuje.
Pa tolike godine sjedis u fotelji Komsicu i nista nisi uradio da se ta prica presjece,da se pocne pricati o necemu drugom,o napretku,da nas pomaknes sa mrtve tacke na kojoj smo.Pusti se svojhi supljih prica.
Komsicu da si nastavio onim tempom kako si radio mislim da bi ti imao sada na izborima veliku vecinu i da bi te sa svih strana podrzavali ljudi,medjutim tako si izdao gradjane,tako te ponijela ova nacionalne postava i njihov dosadanji rad,da si krenuo njihovim stopama.postao si dno.
hahahhaha, ma nemoj mi reči, doktore Demagogije :D
Bravo Željko Komišć jedini "čovijek" među političarima!
HAJDE DO-DICK odcjepi se molim te, pa da vidis sankcija,sta bi vam wasington uradio nebi vjerovo,nego pusti se seljacke iz laktasa i ganjaj karijeru šatorskog umjetnika?I KRV SVOJU ZA DOMOVIMU MOJU?
Ma treba odma pusku uzeti da se ovo okonca jednom za sva vremena.
PA Hebem ti mater cigansku jeli zbog tebe konflikt ?! 8 godina si na osnovu izbornog injžinjeringa u fotelji koja tebi ne pripada i ti pričaš o konfliktu !?
Ovi Komsici su najvece izdrkotine svijeta.
sve dok se ne pojavi i ustabili na trzistu odnosno bude najgledaniji neki novi, objektivni nezavisni tv kanal nece biti promjena. stari ljudi donose pobjedu na izborima ,a oni samo gledaju i vjeruju televiziji.
95% Hrvata u BiH bi podrzalo ideju o vlastitom entitetu,pa makar i u dva kantona, no ne i njihov zastupnik(koga su im nametnuli) u troclanom predsjednistvu.On zna bolje sto njima treba.Razumijem rezignaciju Bosnjaka i strah od" treceg";no ne razumijem nespremnost da se o tome javno raspravlja.Stvorili smo tabu temu.Tko ne vidi da Hrvati nisu ravnopravni u BiH ili je slijep ili ne zeli da vidi.
Moze te dobiti treci entitet al u hrvatskoj,ovdje nikako
Dje si lave nisam te prepoznao, pa i ti si dio vlasti, hoces li se i ti boriti kao lav da ostanes?
kada počnemo hapsiti politićare koji su se obogatili na račun naroda i ratne profitere na sve tri strane neče nikome pasti na pamet ni federacija ni RS a ni treči entitet. A ako je rješenje da Država napokon funkcjoniše i pljačka stane nek ima pet entiteta baš me boli nek je uredna
Od prilike tako...Ako je narod namiren,nikoga ne interesuje da li ce biti 2,3,4 ili vise entiteta! Bitno je da se radi i da se od svoga rada moze noprmalno da zivi.