Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšić je jedini istinski predstavnik bosanskoga naroda! Čovjek nije opsjednut sa religijom i nacionalnošću i jednako poštuje sve narode i religije u našoj državi! Pravi je nasljednik velikih bosanskih političara kao što su Pozderac, Dizdarević, Mikulić ili Bjedić. Slava mu!
Velicina covjeka se ogleda u posjeti ovakvih dogadjaja,a ne u docekivanju raznoraznih delagacija ili putovanja!!! Covjek,PREDSJEDNIK GRADJANIN je pokazao jos jedom svoju velicinu :D
Prerasatanjem predindustrijskog društva u industrijsko praksa je nametnula potrebu promjena institucionalnog okvira vezanog za organizacionu formu udruživanja kapitala. Riječ je o snopu institucionalnih aranžmana koji se direktno i indirektno odnose na pravila i procedure osnivanja akcionarskog društva kao tipične organizacione forme društva kapitala i na toj formi organizovanja preduzeća, odnosno kompanije. Time nastaju nove potrebe za iznalaženjem i dogradnjom modela i procesa koji su vezani za prenos ovlašćenja, organizacionu strukturu korporativnoog upravljanja, internu i eksternu kontrolu rada nadležnih lica i organa upravljačke korporativne strukture, obavezu kompanija prema javnosti i sl. Slijedi potreba isticanja usaglašenih principa korporativnog upravljanja i dogradnja sistema kontrole.
Dotični je kontradiktoran, i jako me iznenađuje kao glasača, činjenica da se privatno druži s fosilima, tačnije samoprozvanom ljubavnicom Ćire Blaževića, dr.pr.frrrrrr Ljubicom Bubom Todorović, kandidat SDP-a, br.5 na listi, no koment.zaključak, izgubio je jednog od mnogih glasača.
Pravi potez - jedini istinski član Predsjedništva BiH, institucija svih građana a ne etnički zastupnik. Hrabar potez vrijedan poštovanja. To da obiđe Hrvate Stoca je glupost, pa u Stocu hrvati nikad nisu ni živjeli - samo rušili. Njegova posjeta je dokaz da nema kompleksa i da podržava obnovu društva u cjelini - baš ga briga čije se obnavlja, bitno je da se obnavlja i on to podržava - a obnavlja se naše, bosansko! VIVA KOMŠIĆ
Brzo će izbori pa se malo obilazi ccc...naravno s lovom iz naših džepova...džabalebaroš
i ovaj postade član kluba prdibega rusmira mahmutčehajića, te doktorice ha ha ha amre. fuj.
u federaciji mozes iznova da se narugas vlastitim zrtvama, koje ne mogu govoriti. zive ne moze obici jer ih nema
sta ce ovaj mamlaz na Srpskom groblju, ko ga je zvao i ko mu je dozvolio???
@ban tvrtko moram jarane, da to ne radim nebi ti familija imala sta prezalogajit.
ne jedi g.o.v.n.a
@Kralj Tvrtko ne se.ri....
Ocigledno ide dole snamjerom da provocira ali hrvati treba samo mudro da ga ignorisu. Valjda ce paakshu uskoro shvatiti sta je i koga predstavlja u ovoj \"drzavi\".
Krmak njihaaaaaaaaaaaaaaaaaa
PREDSJEDNIK, jedan i jedini, pravi, istinski, koji voli narod BIH!!!