Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto se sastajala ona, ako se sastajala u ime RS-a? Cudno... To kao drzava sada? Treba poslati dopis ambasadorima da se ne sastaju po kojekakvim budjacima...
Niti jednog državnog obilježja. Pa vratimo ljiljane ako ove neće, zbog ustupka njima smo ih ostavili sa strane da idemo dalje, kompromis. A sad bi oni kompromis na kompromis za sve.
pa eno i onaj mladić vrti glavom i očima šta ona Cvija priča.
Johanna je top!
...uz puno uvažavanje ustavne pozicije i nadležnosti različitih nivoa vlasti".......................lud je onaj ko misli da mi mozemo u EU.