Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tu u zeljeznom polju treba zapis od hodže ostavit,kad god nešto ....sve po njima🤣
Nisu dovoljno klanjali
kako nece kad przi ko da je sredina ljeta
pa jel zeljezno il nije
ljeto je ove godine kasnilo zato možda bude i oktobar dobar
ljeto pocelo 21 juna
Hoće li im opet klizište rokn’t?!🤔
kako i ne bi.....meni je nana govorila da ostavim grablje i bilo sta zeljezno ako grmi, a ovi ime dali Zeljezno
Na slici gore je takozvani Vis, ili Palesnica, i spomenik Radetu Kondicu i partizanima koje su Svabe pobili na tom mjestu u 2. svjetskom ratu. U blizini je i vojni objekat JNA, jedna od najvaznijih kota na tom prostoru.
Ne znam cemu minusi, cisto par informacija o podrucju, hodao sam gore. Jos jedna zanimljivost, Zeljezno Polje se sastoji od vise sela, a u par njih se tradicionalno govori ekavica, a u okolnim mjestima ikavica.
Ako gdje sastavi kometa, to ce biti u ili oko ovog zeljeznog polja, imal sta da ga zaobidje jbt, da se ima para ovdje bi testirali nuklearke