Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gdje su vam maske kao kod kineza?
A to sto u Tuzli ljudi sa 2 glave hodaju... nema veze
Opet magla pala?
Haha pa sta sad , materi pa proglasavajte epizode. Sta je se promjenilo osim sto smo u drugoj epizodi ? Nema narod para i lozi cumur i sta stigne. ne treba biti veliki elspert. pored toga nisu svi u SDA i neko voza i golfa 2 dizel , koji ide i na loz ulje.
Šućur Allahu, samo nek nije proglašena RADI ZAGAĐENOSTI KRIMINALOM I KORUPCIJOM !
...ionako smo epizoda. od države do njenih državljana. 50 tisuća kvadratnih kilometara čiste epizode. tragikomične.
@commie,ima li u tebi mrva optimizma,gori si od urednika ftv-a,samo ovu omladinu ubijaš u pojam svojim beznađem i defetizmom !
...dragi reufe, budućnost ubieju političke elite, nacionalizam, korupcija i kriminal. za "ružičaste tonove" valja pripozvat jehovine svjedoke. a ja nisam od tijeh.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)