Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod nas se demonstrira baš vala za svaku stvar. Svaki dan nekakve demonstracije negdje zbog nečega. Hajd fino stigla demokratija, ali ovo više nije demokratija ovo je anarhija. Skupi se šest baba - nije im doktor posvetio dovoljno pažnje, ma odmah blokiraju neki međunarodni magistralni pravac... Stani malo narode. Ima nekog reda. Odeš pred federalnu ili kantonalnu vladu ovisi na kojoj se razini što traži izabereš predstavnika pukneš zahtjeve, pa posljedice ukoliko se zahtjev ne prihvati, pa da vidimo. Ovako, marš s puta stoko nepismena glupa, nije ti to čaćevina, pa da ti smradu nekom nešto zaprećuješ i braniš. Policijom na ovo odmah treba rigorozno raspaliti. Isto po Sarajevu. Svaki seljak, niđe veze, dođe istjerivati neku pravdu pred Federacijom a nadležan mu njegov kanton. Kenjaju u novine pa bacaju po gradu svoje smeće zaustavljaju promet, nešto traže, ma dosta više toga. Evo izbora pazi koga biraš, pazi za koga glasaš što god da uradiš sam sebi si poslije kriv.
Zasto puteve blokiraju??? RAzumijem traze svoja prava i to, ali kako ja danas da prodzem na tom mjestu a radiim za pisljivu dnevnicu i tako nas masa vozaca. Samo nama prave pakao. Idite pred opstine i sudove itd.... Njih blokirajte
a protest je zbog???????????............
nema kiše evo hefta.. MA ŠMRKOVE I RASTJERAJ TU BAGRU SA CESTE. (kad su prodavali certifikate firme kisu se sikirali)