Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pustite ih, nek' sude sami sebi................hahahahahahahahahaaaaaaaa
Sta šoferi rade, a mozes zamisliti tek sudije i ove veće glavešine.
Samo se vi zajebajite.Mogli bi oni biti dobro kaznjeni,kao npr.Mia Martina.
hahahahhaha policija oduzme drogu a sud dalje prodaje,ja se obradova uhapsili pokajmacenu i pticurinu kad ono neka buranija,riba od glave smrdi.
uposlenici Tužilaštva BiH i Suda BiH iodranije poznati policiji
Tako ti je kad se zapošljavaju ljudi sa kriminalnim dosjeima. Na konkursu je bitno da zadnja 3 mjeseca nisu kažnjavani a šta su radili prije ta 3 mjeseca za državne organe nije bitno.
Al kako uletise u sud i tuzilastvo? Zasto se ja ne mogu tu zaposliti, na primjer. Ja nista ne bih krao.
OVO SNSD HAPSI SDS-OVCE
a u pm...
Safet Sušić stigao na sjednicu Izvršnog odbora
Eh jeste se slomili s velikim ribama....
...da boga ima, "dobri bošnjo" bi mu i šlajpek maznuo...
commi kaze mi jedan jaran iz tuzle,da sam i ja bosnjak nakav,on je musliman inace...a ja srbin....reko kakav crni bosnjak sam ja bog te ubio...a izgleda da ga je rakija spucala i sprzila dihtunge u mozgu
...ti si bošnjo pravoslavac :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
POČELO JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE