Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel moguce da se u gradu koji se smatra glavnim u jednoj drzavi, dogadja redukcija vode i nedostatak plina...takve stvari se ne dogadjaju ni u Africi jebemu mat...
dakle predlazu alternativna goriva, recimo ugalj, zagadjene se povecava i opet ulazimo u zacarani krug koji se zove " samo posteno, pa ko koga naguzi"
što je najgore ovo nije ni z od zime. cijela zima je ko proljeće, izuzev zadnjih par dana, gdje se noću vrti oko nule, a danju nekih + i kusur. zamisli šta bi bilo da je -20°C od prosinca, pa sve do pred kraj veljače.
Ma ovo je za svaku "pohvalu" SarajevoGas moli da se ne trosi gas a vodovod moli da se ne trosi voda...UZAS!!!!! Redukcije vode su i dalje na snazi ...samo cekam kad ce moliti gradjane Sarajeva da ne zalijevaju baste?!!?!!?! FUJ...DEBILCINE JEDNE!!!!!
I da sutra budu izbori opet bi isti dobili, narode napusimo se mi svima njima qrca
toplane na -10 gase grijanje u 22h,boze sacuvaj
Fejdile jesi li se to opet napusio
Mirno spavajte, minusa neće biti.
Zaustaviti kupovinu socijalnog mira preko komunalnih preduzeca u vidu subvencija za sve gradjane. Uvesti subvencioniranje samo za socijalno ugrozene i naplatu vrsiti redovnije uz redovne tuzbe i oduzimanja imovine za velike duznike, kako bi se osvijestili, i problem ce se vrlo brzo rijesiti.
Niža cijena - veća potrošnja - nedostatak gasa. Kako god okreneš mi se smrznemo i kad je gas skuplji i kad je jeftiniji.
Jadni grade moj..pa jel se trebam raskovat regal da naložim vatru?
@NezavisnoSvoj nemam više...raskovala sam ga
Fadile, moro sam odvrnut na tricu danas... Jbg, -15 stepeni... #FadileOprosti
Zamoljavanje je provjerena metoda, pogotovo na balkanu.
imaju toplane bolje rjesenje...svaki dan izgase grijanje na par sati....bio minus ili ne
Hoce li se ikada rjesiti pitanje vode u ovom gradu?
Fadile, intervenisi
Uvijek ista stara nova prica. Pa do kad vise, hocete li se pobrinuti da tog plina nekada i ima dovoljno ili ce se i dalje samo kukati nema, nema.... Uozbiljite se i pocnite raditi posao za koji ste zaposleni, mali potrosaci sve uredno placaju, jer ako ne plate gasite im, znaci para ima. hahah I da Fadile oprosti, grijem se na plin, drva nema. :-)