Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što zabraniti saobraćaj? pa svi će onda ovdje zatvoriti? pješačka zona? pa hajde ovi što pricaju neka setaju, evo nema nikoga a 18:00... A ovi sto kukaju da su izgubili neka im se nadoknadi ali po onome sto priajve u poreznu ha ya..
pa za razmak izmedju kockica koji je uzgred receno estetski i vizuelno ispod svakog nivoa moras pitat Euroasvalt,oni su radili rekonstrukciju ulice...zvuci li ti poznato...? To je nasa renomirana firma sa medjunarodnim referencama (zahvaljujuci koridoru 5c ) a plocanje ulice uradili su amaterski i izgleda kao jedan zavrseni fluseraj...ljepse su stare kocke bile...
odlicno izgleda, jos zabraniti saobracaj kroz nju da je ne uniste za godinu.
zivim, i nakon sto smo zbog sitnih licnih interesa ostali bez zeljeznice 1910tih godina, kada su lokomotive smetale begovskim konjima, sad trebamo bit na nivou kasabe bez glavne ulice radi par fast foodova i prodavnica. zalili ste se i kad je dignuta kaldrma, sta trebali smo pit iz azbetnih cijevi da vi ne bi mjesec pazara izgubili. pa sad vam ovo odgovara, isto tako ce vam odgovarati i kad se zabrani saobracaj, imat cete vise musterija tad nego sad. gledajte malo u buducnost.
Ne kazem da je ruzno, ali nije mi jasno zasto su kocke ovoliko razmaknute (izmedju njih ima najmanje 2cm, a mjestimicno i vise)?!? Da li je to nedostatak novca pa daj da se uradi po principu "daj sta das" ili je neko stvarno mislio da bi ovako bilo lijepo?
Tesanj je pravo lijep gradic sa dusom. Pun ekstra bigatih ljudi sa dobrim firmama
Ovdje u prvom planu ove face pa tek onda ulica, majke mi ko da su je od svojih para izgradili, ali hajde necemo biti uvijek negativni. Fino izgleda