Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nelegalnim gradjama treba sto prije stati u kraj,dosta je vise ovog bezobrazluka koji se desava u nasoj zemlji.Niksicu bori se za prava ove zemlje.
Niksicu samo tako, brani ovu nasu zemlju,17 godina rusenja,moramo ih zaustaviti...
Da "brani" je na taj nacin sto ce talijanima rasprodati Drinu.
Pusti ljude da ispravljaju krivu Drinu.
Ha ha ha komentara! Odavno nisam vidio vece uvlacenje u š.... ! SDP-ovci skinite ciple da se mozete kompletni uvuci!
Premijer Niksic se stvarno trudi da rijesi svaki problem ... zalosno je samo sto se stvaraju problemi gdje ne treba, zato se nadam da ce se ovo brzo rijesiti.
Stop nelegalnim gradnjama i nelagalnim bogacenjima na osnovu toga. Nevjerovatno je da ih vise nije binto ni sto unistavaju i prodaju milionsko prirodno bogatstvo, radi nekog sitnog tala.
Premijer Niksic obavlja fantasticno posao za koji je zaduzen. Svaka cast i trebamo biti zahvalni sto imamo premijera koji se bori i izbori. Samo naprijed, narod prepoznaje radnike!
Haj'd mrs u PM i ti i hebena centrala koja te poslal ovdje da vrsis propagandu.
Dosta je bilo Radeljasa i ostalih SDA-ovih donatora koji su navikli da rade sta hoce i to mimo zakona.
nemoj tako radeljas je postao doktor nauka preko noci hahahah
podrzavam sve poteze premijera u zadnje vrijeme. treba poraditi na tome da se smanji korupcija
Krajnje je vrijeme da se ovakvi problemi riješe i da se stane u kraj bespravnoj gradnji i raznim tajkunima! Podržavam i iskreno se nadam skorijoj realizaciji!
to nam je najveci energenat koji mozemo da izvozimo, sve sto omogucava zaposlajvanje ljudi treba prhvatiti
Jel se ovo Radeljas igra begovskih titula ??? E moj radeljasu otici ces ti na smetljiste historije zajedno sa SDA jaranima.
nista ne treba zaustavljati sto je u dobrobit BiH
Mozda taj Admir Radeljas ispravlja krivu Drinu ? Nemojte tako...