Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne znam sto ovo i objavljujete. Sad ce drugostepena koja ce vratiti na prvu ili reci mesto.lijevo....dok se ko u slucaju Covic i Bicakcic sto su 11 puta vozali dokumentaciju dok nisu pravosnazna rjesenja "poispadala" UGLAVNOM NOVINARI OBJAVLJUJTE SAMO PRAVOSNAZNE jer se ovako stice lazna percepcija rada tih institucija.
kad ce hapsiti one sto su maznuli milione...nikada jer policija i sudije rade za njih...
Vakat je bio i ove tajkune malo da potresu, nenormalno se obogatili...a porez izbjegavaju djelovanjem kroz udruzenja gradjana i sl, tako sto navodno udruzenje organizuje event i oni tada regularno naplacuju usluge hrane i pice bez prikazivanja kroz fiskalni sistem.
...šta bi dala da mogu u ćeliju sa kakvim rmpalijom, stalno bi mi ispadao sapun...
pripremi vazelin........trebat ce ti
Neka je neko zaplatio
Inace radi se o prostoru BrewPuba u Kranjcevicevoj.
Jad, dvije godine, to je trebalo deset god. osuditi. Ovako se korupcija isplati.
Jao korupcije majko moja. Opet sitna buranija.Zadruga,prostorcici,25.000 i ovo je primjer. Ovo niti su stranacki niti politicki elementi korupcije.Kome ovo treba da zamaze oci.Oni stvarno misle da je narod glup
Pročitah naslov i kontam da se supruga zove Drina kad tamo u tekstu prezime..
Malo procesljajte lutriju BIH.....