Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Irfan Čengić najprecijenjeniji političar, izadje na binu prepriča ono sto je neko dobro ili lose rekao i tako kupi jeftine politicke poene. Totalno neobrazovan kada sjede sa pravim obrazovanim ljudima za sto, ali mi smo navikli na imbecile, on je samo manji imbecil
Ole, ole ole ole! We are the Champ! Irfaneee! Irfana!!! Cestitke na pobjedi! Idemo raditi!
NI JEDAN NI DRUGI. SDA-ov kandidat BOT Bakira i Seke, a ovaj mali crveni kmer sto po starom gradu prodaje damu za bubrege kriza... od zla oca od gore matere. Irfan nema dana radnog staža u svom životu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Hadzibajric zavrsio fakultet u Kiseljaku, Cengic na nekom PIMu u Banja Luci, je li to uslov za nacelnika da imas kupljen fakultet? Sa pravom diplomom nema sanse?
46 birackih mjesta? ko placa tolike ljude ?
Kukala nam majka ko god od njih dvojice dodje. Jal otvarac" trotuara" jal banjalucki student.
Cestitam Irfane
Ako SDA ne pobedi moramo biti zabrinuti,izdati i prodati smo
Onog momenta kada SDA shvati da ovi njihovi botovi na komentarima pospješuju da ih mi normalna raja više mrzimo, tog momenta bi mogli nešto napraviti od stranke. Do tad glasam protiv SDA to jeste za bilo koga!
na kraju ce obojica izjavit da su zadovoljni
Ne zna se koji je gori
Samo SDA da budemo ko Švicarska 💚💚💚
Da li na dunjaluku postoji itko tko bi valjao nargilašima?
Ko slavi trojkaši ili Bakir?
pa vise na koncertu Aleksandre PRijevic bilo hahaha
tuda cu procci bar jos jednom!!! stil evropa league
kako god. Hadzibajro sebe obezbjedio.
Da hoce ovaj SDA pobijediti, da se malo zakuha 🤣
Na 20% prebrojanih ima 36%.
Oooooo Irfo ga ubija!!!!