Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Peksini ostaju peksini.
Samo da ne bude ko g.o.v.n.o u tramvaju.
..trazim kesu...ako je neko vidi neka javi...hvala
nisam i neću više nikad :D šalim se :P
Normalno je da voda u Ol. bazenima bude hladna, tako je svugdje u svijetu...
Voda nije hladna! Vi bi da voda bude 40 stepeni! Kako iko moze plivati u toploj vodi?! Voda je 26-28 C i to je normalno! Ako hocete topliju vodu idite na tropski bazen!
Ne lupetaj.....bazen je super! Bolji je nego vecina bazena u mojoj EU-drzavici! Sve novo i moderno....ja nista nisam vidila polupano!
Seljaci iz uprave bazena Otoka bi trebali ugrijati bazen. Kad udjem u njega kao da sam usao u izvor na vrelu Bosne.
Pazi ide lopta iz Slovenije, izbacice te i iz baraza
joj ovih napacenih papaka iz lukavice i okolnih sela hahaha
He javljaju se oni koji imaju najveci park na svijetu koji se proteze od Lukavice do Pala pa onda od Pala do Trebinja itd itd. E sad vi bi za ovakav bazen zivote dali ali dzaba nije vam u prirodi da koristite vodu tako da bi to bila uzaludna investicija. A i taj park treba proglasiti nacionalnim jer nigdje nema vise medjeda na manjem prostoru.
@Beograd kao i svi maloumnici sad se Beograd svako malo vraca na stranicu da vidi koliko je dobio like oznaka od neandertalaca iz okolozabacenih romanijskih vukojebina. Umjesto drva Sarajevo ti cepa ono najmilije... i to citav Kanton da ne bude zabune.
Bazen za \"zapadni\" standard -djeca se konačno imaju gdje učiti plivati, imati aktivnosti, takmičenja.... sjajna ideja, pohvale kantonu (nakon milion gluposti i proćerdanog novca). Problem je što fale čuvari iz zatvora da kažnjavaju stoku za koje je samo Miljacka. A i mnogi učesnici ovog foruma nisu ništa bolji. -Likuju nad problemom, najradije bi i grad i zemlju u sivilo uvukli...potom u drugoj rubrici trune da su patriote... nabijem vam mame majmunske!
Cigici u akciji. Mi bi i more zagadili.
Pitali cigu šta misli o zatvorenom bazenu... Kaže cigo: Treba da otvore..da se narod kupa..
ja bolesnika,seljaka polupismenih neandertalaca....pa u bazenu svaki dan boravi hiljade djece koja treniraju u 10-ak sarajevskih klubova pa se postavlja pitanje ko je i iz kojih razloga ubacio kesu u vodu.kao preverntivu bi trebalo uvesti ulaz samo za domicilne uz predocenje L.K.bazen bi bio uvijek poluprazan a voda se nebi prljala kao zrak u Sarajevu
Uzimam papir, uzimam kesu, bacam u bazen..