Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taksisti traze svoja prava i svaka im cast! Bilo ko da im to osporava nije na strani naroda.... To su ljudi koji su nas upropastili, koji su nas doveli na prosjacki stap i ludilo!!!!
Bubica sve sto radi radi u vlstitom interesu i dok se ne nadje pravi nacin da se njemu to isplati, on nece dozvoliti da se bilo sta promijeni...
konakovi je igrac suljagica .ovaj reketira taxiste da bi ovaj konakovic nametao pricu kako je neko legalan ili neleglan ..sve ce se to otkriti njihov kriminal.....
ljdi nezbnaju da je suljagic jedan kriminalac koji svaku vece sjedi stim sto ga zastupaju kao konakovic i ostali u barama na benz pumpi..i manipulise njima sa 3 razreda osnovne skole ...a on zajedno sa svojim bratom ucjenjuje taxiste licencama ..i sve je to jedan klan koji manipulise..samo sto to narod nezna treba njega provjeriti i njegove igrace............
Malo hoce, malo nece, pa opet hoce i tako do bekonacnosti... Bubica i Bubicina vojska...
Dok je Bubica u igri, nista ne moze da bude kako treba, jer onda nece moci da krade kako je navikao.
Ovaj Bubica je propast za sve, cega god se ovaj dotakao to je stradalo.
E moj Bubice,prvo si pokusao da unistis Gras( placala te SDA za to),da bi njihove linije dao Centrotransu,sada pokusavas da otezas posao legalnim taxistima koji placaju porez,da im ogranicis broj putnika,a da das sansu onim divljim taxistima,od kojih primas lovu.Skonto si valjda da ti je ovo zivotna sansa da se za kratko vrijeme obogatis,pa zasto propustiti to.Ali opet tvrdim,da je svo zlo u ovom Kantonu(kao i u ostalim) djelo iskljucivo SDA.
Povečava se broj nelegalnih taksista a Bubica smanjuje broj legalnih !? Očito je da odredjena grupa "poslodavaca" sa Bubicom na čelu želi da smanji broj licenci Udruženja Sarajevo taxi da bi kasnije te iste licence odkupili .
Bubice je-bem ti sve po spisku , na čijem li si ti platnom spisku , mamu ti je-bem. Uhapsite policajca sa Grdonja koji ima 20 taxi vozila a 2 licence !!! Korumpirana bando !!! Taxisti SVI NA ULICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! BLOKIRAJMO GRAD I OTJERAJMO LOPOVE NA BARE I VLAKOVO , DJECU IM JE-BEM U USTA !!!!
Cirkus do cirkusa, ovaj hoce, ovaj nece, da se hoce nekad od prve usaglasit.
Meni je samo interesantno kako "ovaki" kao Konaković bacaju ove cifre o broju divljih taksista, broju pasa lutalica, broju demonstranata, vrijednosti uništene imovine, a bilo koji podatak koji njima ne ide u korist nije egzaktan i na pravi način utvrđen ! To je čudo jedno...
Elmedine da li si uistinu izjavio ovo sto si izjavio moronu jedan, da treba tuziti konkurencijsko vijece. Koji majmuni vode ovaj kanton. A za monopol jednih dokazalo se da nije nikada dobar majmune jedan.
Pa Dini Konakovicu je bitno samo da se nesto desava,nema on pojma o cemu govori. Covjek je naucio ono sta je bitno,a to je da krade na kulturan nacin !!
halo taksi, haj vamo , haj vamo ee koji je biznis sa taxi licencama oca mi niste ni svjesni.
bubica samo ponavlja pricu a problemi ostaju isti, zbog takvog odnosa i imamo masu 'divljih' taksista koji rade sta hoce i na kraju opet gradjani ispastaju
Bubici je bitno samo da zavrne koji milion!
Hoće li Bubica ikada odgovarati za lopovluke u Grasu?
Pa opet kriminalac kao sto je Jusuf Bubica o necemu odlucuje !! pa dokle vise da nas ti kadrovi kao Zeljkovic,Bubica unistavaju?