Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka ljudima čast što su se potrudili da javnost sazna kako nas kokošari pljačkaju kako god stignu. Ali ima li smisla više čudit se da banda pljačka i krade. Pa to joj je u prirodi, da pljačka i krade, neće graditi, razvijati i brinuti o sirotinji. Bande vazda pljačkaju i kradu. Ovo jedino ima smisla ako se gleda kao i filmovi o čuvenim pljačkama, pa da se divimo pljačkaškim vještinama. Razonoda, a nikako rješenje.
hahahahaah. ... odlični su. svaka čast na zahtjevima. mogu om pozavidjeti najbogatiji na svijetu i najveće zvijezde
evo ovako ja zavrsio faks, zena takodjer imam godinu staza ona ni dana, kirija i dvoje djece, nekad se handrim po vazdan da nesto zaradim a nekad se nemas gdje ni polomit....
Ovakvu kafu koju su narucili u Trebinju su im pile i dede. Mars
Bando jedna ne mozete ni okrecit bunkere sto je Tito napravio
@vodenicar2 sta ce nam bunkeri??
@BiHer koliko je bakir ulozio u svoju jazbinu?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Naloces se viskija, onda se zavalis u gusciju fotelju, dobra plata plus sto hapas sa strane. Ćivot je lijep
bezveze je piti viski ako nije fotelja od guscijeg perija
@Racionalan Ne sapci im savjete. Nsjbali smo